بولتون: گفت‌وگو با مقامات انگلیس درباره ایران به بعد موکول می‌شود

دوشنبه 21 مرداد 1398
23:14
بولتون: گفت‌وگو با مقامات انگلیس درباره ایران به بعد موکول می‌شود
مشاور امنیت ملی آمریکا که در انگلیس است گفت که به دلیل اولویت برگزیت برای مقامات انگلیسی، ممکن است بهتر باشد که گفت‌وگو درباره ایران به بعد موکول شود.

العالم - آمریکا

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا که در لندن حضور دارد گفت که وی به مقامات انگلیس گفته ممکن است که بهتر باشد گفت‌وگوها درباره موضوعاتی نظیر ایران، چین و هوآوی به بعد موکول شود.

به گزارش تی‌آر‌تی، مشاور امنیت ملی آمریکا افزود که وی به مقامات انگلیس گفت که آمریکا به دنبال گفت‌وگوهای گسترده درباره ایران است اما درک می‌کند که اولویت انگلیس در حال حاضر خروج از اتحادیه اروپا در تاریخ 31 اکتبر (9 آبان) است.

بولتون افزود که وی حامل پیامی به «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس است که رئیس جمهور ترامپ خواستار حمایت از تلاش‌های انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا است.

مشاور امنیت ملی آمریکا ابراز امیدواری کرد که تمامی امضا کنندگان توافق با ایران همان نواقصی را که آمریکا در برجام شناسایی کرده را تایید کنند.

وی همچنین از تصمیم انگلیس برای پیوستن به اتئلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس قدردانی کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گردان‌های قسام شهادت فرمانده تیپ شمال غزه را اعلام کرد


شهادت 4 غیر نظامی در حمله هوایی سعودی به خانه‌ای در تعز


ترامپ با پیشنهاد ایران مخالفت می‌کند/مذاکرات تنگه هرمز وارد مرحله سرنوشت‌ساز می‌شود


رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا