تیتر عجیب و ضد ایرانی روزنامه سعودی بعد از حذف ذوب آهن

سه شنبه 22 مرداد 1398
08:44
تیتر عجیب و ضد ایرانی روزنامه سعودی بعد از حذف ذوب آهن روزنامه عکاظ عربستان تیتر ضد ایرانی و عجیبی را بعد از حذف ذوب آهن از لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کرد.

العالم ـ عربستان سعودی

تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان که در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در قطر میزبان الاتحاد عربستان بود، با نتیجه پر گل چهار بر سه مغلوب شد. ذوب آهن با توجه به شکست دو بر یک در دیدار رفت در مجموع با نتیجه سنگین 6 بر 4 برابر نماینده عربستان تن به شکست داد و از دور رقابت های لیگ قهرمانان آسیا حذف شد.

روزنامه عکاظ عربستان بعد از پیروزی الاتحاد برابر ذوب آهن تیتر عجیبی زد و نوشت: "الاتحاد خاری در حلق تهران! عمید آسیا نقشه فارس‌ها را ناکام گذاشت".

به گزارش ایسنا، این روزنامه عربستان در ادامه خاطرنشان کرد، "از سال 2016 که کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزاری بازی نماینده‌های عربستان و ایران را در زمین بی طرف برگزار می‌کند الاتحاد چهار بار در سه کشور امارات، قطر و عمان به مصاف نماینده‌ی ایران رفته و هر چهار بار به پیروزی رسیده است. الاتحاد ابتدا در سال 2016 در دیدار رفت برابر سپاهان در قطر با چهار گل به پیروزی رسید و در دیدار برگشت در عمان هم با 2 گل به پیروزی رسید. الاتحاد امسال هم برابر ذوب آهن ابتدا در امارات با نتیجه دو بر یک و در دیدار برگشت هم در قطر با نتیجه 4 بر سه به پیروزی رسید".

در ادامه این مطلب آمده است: "علیرضا منصوریان سرمربی ذوب آهن قبل از این دیدار قول داد که الاتحاد را شکست دهد و پرچم ایران را در کشور دوست و برادر قطر به اهتزاز در آورد اما الاتحاد این بار هم نماینده ایران را ناکام گذاشت و این تیم هم مانند دیگر نماینده های ایران حذف شد".


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد