شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره مخابراتی ناهید/ تکمیل عملیات ارسال به فضا تا چند روز آینده

سه شنبه 22 مرداد 1398
17:45
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره مخابراتی ناهید/ تکمیل عملیات ارسال به فضا تا چند روز آینده وزیر ارتباطات گفت: آزمایش های ماهواره مخابراتی ناهید به اتمام رسیده و کار هماهنگ سازی برای عملیات پرتاب با همکاران ما در وزارت دفاع تا چند روز آینده تکمیل می شود.

العالم - ایران/ علمی

آذری جهرمی گفت: ماهواره ناهید یک ماهواره مخابراتی است که در مدار 250 کیلومتری زمین قرار می‌گیرد طول ماندگاریش در فضا حدود دو و نیم ماه می تواند باشد.

وی افزود: این ماهواره علاوه بر ماموریت مخابراتی، یکی از توانمندی‌ها و تکنولوژی‌های توسعه داده شده توسط مهندسین ایرانی را بناست در فضا امتحان کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: ناهید یک مجهز به سلول های خورشیدی متحرک بوده و بایستی در عملیات خودش و در طول مدت استقرار، این سلول های خورشیدی را در مدار بسته باز و بسته کرده و حرکت مکانیکی داشته باشد که این امر یک تکنولوژی و دستاورد محسوب می شود.

آذری جهرمی با بیان اینکه این ماهواره توانایی تصویربردای را هم دارد ولی ماموریت اصلی آن نیست و کارایی مخابراتی دارد، افزود: آزمایش های این ماهواره به اتمام رسیده و کار هماهنگ سازی برای عملیات پرتاب با همکاران ما در وزارت دفاع تا چند روز آینده تکمیل می شود.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت کشور درخصوص اشتغال‌زایی و کارآفرینی در فضای مجازی گفت: تا الان بیش از هزار و 300 مجموعه شامل شرکت نوپا، گروه های نوپا، شرکت‌های رشد یافته و سرمایه‌گذار علاقه‌مند به حوزه کارآفرینی در طرح مهرآفرین شرکت کرده اند.

آذری جهرمی گفت: برنامه‌های اشتغال را طی هفته‌های آینده به صورت عملیاتی اعلام می‌کنیم و من فکر می کنم که ما هدف 68 هزار شغل را بتوانیم تا پایان سال محقق کنیم.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست