تحلیلگر عرب: انصارالله به بخشی از محور مقاومت تبدیل شده است

سه شنبه 22 مرداد 1398
23:02
تحلیلگر عرب: انصارالله به بخشی از محور مقاومت تبدیل شده است
یک تحلیلگر جهان عرب با اشاره به دیدار عصر امروز هیئتی از جنبش انصارالله یمن با رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرد این دیدار بدین مفهوم است که انصارالله به بخشی از محور مقاومت تبدیل شده است.

العالم - ایران / سیاسی

«عبدالقادر فایز» مدیر دفتر شبکه الجزیره در تهران در تحلیل دیدار عصر امروز هیأتی از جنبش انصارالله یمن با رهبر معظم انقلاب به نکاتی اشاره کرد.

وی در پیام‌هایی در توئیتر نوشت که زمان این دیدار درست پس از سقوط نظامی و امنیتی عدن از دستان «عبد ربه منصور هادی» صورت می‌گیرد. همچنین از بُعد سیاسی نیز این دیدار پس از چرخش امارات در یمن به سوی ایران و صحبت‌های عربستان سعودی درباره ضرورت توقف جنگ یمن صورت می‌گیرد.

فایز در ادامه نوشت که این دیدار پس از آن انجام می‌شود که حوثی‌ها نیز به یک قدرت در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین تبدیل شده‌اند.

مدیر دفتر شبکه الجزیره در تهران تاکید کرد که ممکن است این دیدار را در واقع اینگونه نامگذاری کرد که انصارالله به بخشی از محور مقاومت تبدیل شده که ایران رهبری آن را در منطقه در اختیار دارد و با توجه به واقعیت‌ها، انصارالله به عنوان یک جنبش و همپیمان نزدیک ایران، بخش اصلی از آینده یمن جدید خواهد بود و این موضوع برای ایران به خصوص در زمینه ژئوپلتیک بسیار مهم است.

وی در پایان به شکل این دیدار نیز اشاره کرد و نوشت بسیار نادر است که به شخصی در دیدار با رهبر ایران اجازه داده شود که سلاح با خود حمل کند حتی اگر صرفا یک خنجر باشد که بخشی از فرهنگ و لباس یمنی‌ها است. برآورد من این است که این استثناء قائل شدن معانی زیادی دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، عصر امروز (سه‌شنبه) هیأتی از جنبش انصارالله یمن در دیدار با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، نامه سیدعبدالملک بدرالدین رهبر جنبش انصارالله را تقدیم ایشان کردند.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار با تمجید از ایمان، ایستادگی، هوشمندی و روحیه جهادی مردم یمن در برابر یک تجاوز وحشیانه و گسترده، تأکید کردند: هر ملت مؤمنی که به خدای متعال ایمان و به وعده الهی اعتقاد داشته باشد، قطعاً پیروز خواهد شد و بر همین اساس بدون شک پیروزی با ملت مظلوم و مجاهد یمن خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند


کمان افتخار ایران در آسمان آسیا؛جوانمردی نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران کمیته پارالمپیک آسیا شد


فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو


رسوایی دروغ‌های تکراری؛ «یدیعوت آحارونوت» نقاب از چهره‌ی نخست‌وزیر برداشت


کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت