دولت ترکیه سه شهردار را به دلیل «پشتیبانی از پ‌ک‌ک» برکنار کرد

دوشنبه 28 مرداد 1398
09:48
دولت ترکیه سه شهردار را به دلیل «پشتیبانی از پ‌ک‌ک» برکنار کرد دولت ترکیه روز دوشنبه شهرداران سه شهر را به دلیل آنچه پشتیبانی از گروهک‌های تروریستی خوانده شده، از سمت خود برکنار کرده است.

العالم - ترکیه

به نوشته پایگاه «دیلی صاباح»، در بیانیه وزارت کشور ترکیه عنوان شده است که شهرداران سه شهر «دیاربکر»، «وان» و «ماردین» از سمت‌های خود کنار گذاشته شده و فعلا اداره امور این شهرها به استانداران سپرده شده است.

این پایگاه نوشته است: «در بیانیه وزارتخانه عنوان شده است که این سه شهردار به جرایم مختلف از جمله عضویت در گروه تروریستی "پ‌ک‌ک" و نشر پروپاگاندای تروریستی متهم بوده‌اند.»

شبه‌نظامیان کرد گروهک پ‌ک‌ک سال‌هاست که با دولت مرکزی ترکیه در حال جنگ هستند و آنکارا آن‌ها را یک گروه تروریستی به شمار می‌آورد. در ماه‌های گذشته ده‌ها نفر از سیاستمداران ترکیه‌ای به اتهام ارتباط با این گروهک از سمت‌های خود برکنار شده‌اند و بعضا هم به زندان رفته‌اند.

هر سه شهردار معزول، از اعضای حزب دموکراتیک خلق ترکیه (HDP) هستند که بارها به ارتباط با پ‌ک‌ک متهم شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تصاویر جدید از آسیب پایگاه «عدیری» در حملات ایران


آمریکا اتهامات جدیدی علیه مادورو مطرح می‌کند


عربستان حمله انصارالله به فرودگاه های ابها و ملک خالد را تأیید کرد


بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد