انتقاد چین از حقه کثیف آمریکا در مذاکرات تجاری

چهارشنبه 30 مرداد 1398
11:54
انتقاد چین از حقه کثیف آمریکا در مذاکرات تجاری چین هرگونه اقدام سیاسی از جمله مطرح کردن نا آرامی های هنگ کنگ در مذاکرات تجاری با آمریکا را مردود خواند و آن را یک حقه کثیف از سوی واشنگتن توصیف کرد.

العالم ـ آسیا

انتقادهای چین در حالی صورت می گیرد که دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در توئیتی هشدار داده است اگر چین قصد اعمال خشونت علیه معترضان هنگ کنگ را داشته باشد توافق تجاری در کار نخواهد بود.

وزارت خارجه چین روز چهارشنبه در بیانیه ای تاکید کرده است آمریکا حق ندارد در مساله هنگ کنگ که جزو امور داخلی چین و مرتبط با اصل چین واحد است، مداخله کند.

روزنامه مردم از رسانه های دولتی چین هم نوشته است که حقه کثیف آمریکا برای سیاسی کردن این گفت و گوها هیچ کمکی به روند مذاکرات و گفت و گوهای اقتصادی و تجاری دو طرف نمی کند.

دولت چین تاکید کرده است اولین و مهمترین اولویت، بازگرداندن ثبات و نظم در هنگ کنگ است و ارسال پیام هایی از این دست باعث هرج و مرج بیشتر در این منطقه می شود.

نشریه ارگانی چین می نویسد که سیاست مرعوب سازی سیاسی برای گرفتن امتیازات تجاری از چین نه تنها پاسخ نمی دهد بلکه واکنش مقابله جویانه پکن را هم به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، ترامپ در اشاره ای به اعتراضات میدان تیان انمن چین در سال 1989 میلادی گفته که اگر پکن بخواهد یک «تیان آنمن» دیگر درست کند، توافق حاصل نخواهد شد.

وی افزود ما خواستار یک توافق خوب هستیم و فکر می کنیم که چین بیش از آمریکا به آن نیاز دارد.

«گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در پکن هم گفت که اعتراضاتی که نظم اجتماعی را برهم می زند و فاقد اصول قانونی است نمی تواند برمبنای دمکراسی و آزادی خواهی تعریف شود.

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت