انصار الله: ریاض برای حفظ مرزهایش تقلا می‌کند

چهارشنبه 30 مرداد 1398
12:24
انصار الله: ریاض برای حفظ مرزهایش تقلا می‌کند
رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن از اقدام سعودی‌ها در اعزام نود هزار مزدور ملیت‌های مختلف به جبهه های مرزی جنوب عربستان خبر داد و گفت حالا دیگر عربستان به جای دفاع از مشروعیت برای مراقبت از مرزها و آسمان خود تقلا می‌کند.

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» رئیس هیئت یمنی در مذاکرات صلح می‌گوید ریاض از تلاش برای تصرف یمن عقب‌نشینی کرده و اکنون نگران از دست رفتن مرزهایش است.

وی در توییتر نوشت: «این ائتلاف ۹۰ هزار نیرو از جمله ۳۰ هزار سودانی و هزاران مزدور ملیت‌های مختلف را از جبهه‌های داخلی یمن بیرون کشیده و به جبهه‌های مرزی با عربستان سعودی منتقل کرده است.»

عبدالسلام افزود: «ادامه جنگ کشورهای ائتلاف علیه یمن هیچ امنیتی برای آنها به ارمغان نمی‌آورد و رژیم‌های شکننده آنها را در معرض تهدیدهای بسیار جدی قرار می‌دهد. رژیم سعودی فاقد قدرت و عقل سیاسی است و به دنبال حمایت خارجی می‌گردد.»

عبدالسلام ادامه داد: «واشنگتن به بهانه حمایت از مشروعیت دولت منصور هادی شما را به تجاوز علیه یمن واداشت، اما حالا به دنبال حفاظت از مرزها و آسمان خود هستید و این بهانه کنار گذاشته شد. واشنگتن هم پشت شما را خالی کرده است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا