عطوان:سرنگونی پهپاد آمریکایی به دست ارتش یمن چه معنایی دارد؟

پنج‌شنبه 31 مرداد 1398
14:44
عطوان:سرنگونی پهپاد آمریکایی به دست ارتش یمن چه معنایی دارد؟ رای الیوم با اشاره به سرنگونی پهپاد آمریکایی «ام کیو۹» توسط یگان موشکی ارتش یمن در استان ذمار واقع در جنوب شرقی صنعا نوشت: سرنگونی این پهپاد حاوی این پیام به همه طرف هاست که آسمان یمن دیگر ایمن نیست وجنگنده ها دیگر مانند قبل نمی توانند در آسمان این کشور جولان دهند.

العالم- یمن

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر فلسطینی با اشاره به این موضوع همچنین نوشت: سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط نیروهای یمنی، تحولی بزرگ محسوب می شود و رعب و وحشت را نه فقط در بین آمریکایی ها بلکه در بین ائتلاف سعودی اماراتی نیز ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه پهپاد جاسوسی آمریکا درحال انجام ماموریت و جمع آوری اطلاعات درباره ارتش یمن برای ائتلاف سعودی اماراتی بود و برخلاف ادعای آمریکایی ها هیچ ارتباطی با شبکه تروریستی القاعده نداشت، در ادامه افزود: فرماندهی مرکزی آمریکا پس از سرنگونی پهپاد آمریکایی به دست نیروهای یمنی، ایران را تهدید و فعالیت هایش در حمایت از انصارالله را تهدیدی برای ثبات منطقه قلمداد کرد. آیا آمریکا می تواند کاری بیشتر از ائتلاف سعودی اماراتی انجام دهد که به هیچ یک از اهداف خود در یمن دست نیافته است؟ آنها حتی از ساقط کردن موشکی که ایران به سمت پهپاد آنها شلیک کرده بود، عاجر بودند و حتی نتوانستند از نفتکش انگلیسی محافظت کنند وجلوی توقیف آن توسط ایران را بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه تهدیدهای آمریکا دیگر هیچ کس را نمی ترساند بلکه نوعی حالت نگرانی و وحشت آنها و ناتوانی در کنترل اوضاع را بازتاب می دهد، یادآور شد: آمریکا غیر از متحدانش در خلیج فارس، دیگر برای هیچ کس ترس آور نیست.

عطوان در پایان نوشت: یک مثل عربی هست که می گوید:«اگر در یک سرزمین باران ببارد، به سرزمین های دیگر هم مژده باران دهید». بعید نیست که موشک های حوثی که پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد، به حماس و جهاد در نوار غزه و حزب الله در جنوب لبنان و حشد شعبی در عراق هم برسد. البته اگر تا الآن نرسیده باشد.

شفقنا

0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا