ترامپ پس از آزمایش موشکی کره شمالی، از رابطه خوب با پیونگ‌یانگ سخن گفت

شنبه 2 شهريور 1398
12:03
ترامپ پس از آزمایش موشکی کره شمالی، از رابطه خوب با پیونگ‌یانگ سخن گفت
رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی بعد از جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی در مقابل خبرنگاران مدعی شد که واشنگتن رابطه خوبی با پیونگ‌یانگ دارد.

العالم - آمریکا

ساعاتی بعد از جدیدترین آزمایش دو موشک کوتاهبرد کره شمالی که در واکنش به اقدامات تحریک‌آمیز کره جنوبی و آمریکا انجام شده بود، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران مدعی شد که واشنگتن رابطه واقعاً خوبی با «پیونگ‌یانگ» دارد.

خبرگزاری رویترز در این خصوص گزارش کرد، ترامپ به خبرنگاران در مقابل کاخ سفید گفت: «کیم جونگ اون (رهبر کره شمالی) بسیار با من رو راست و صریح است».

اظهارات ترامپ در حالی مطرح شده است که آنطور که ارتش کره جنوبی اعلام کرده است، کره شمالی امروز (شنبه) به وقت محلی دو موشک بالستیک کوتاه‌برد به سمت دریا در امتداد ساحل شرقی خود پرتاب کرد.

طبق گزارش رویترز، آزمایش موشکی امروز، هفتمین آزمایش کره شمالی از زمان دیدار ترامپ و کیم جونگ اون در منطقه مرزی و غیرنظامی دو کره در ماه ژوئن تاکنون محسوب می‌شود.

در نشست ماه ژوئن، رهبران آمریکا و کره شمالی در خصوص از سرگیری مذاکرات کاری به توافق رسیدند اما از آن زمان تاکنون، واشنگتن موفق به مذاکره با مقامات کره شمالی نشده است.

فرایند از سرگیری مذاکرات اتمی با کره شمالی بعد از دومین نشست ناموفق ماه فوریه ترامپ و کیم در «هانوی» به واسطه بدعهدی واشنگتن در عمل به وعده‌هایش در قبال پیونگ‌یانگ، به بن‌بست خورده است.

کره شمالی پی در پی در خصوص رزمایش‌های واشنگتن و سئول در شبه‌جزیره کره هشدار داده بود اما دو کشور بی‌توجه به این هشدارها، رزمایش‌های خود را برگزار کردند و کره شمالی نیز با انجام آزمایشات موشکی، پیام هشدار خود را به دو کشور القا کرد.

طبق گزارش رویترز، ترامپ اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد که کیم به او گفته است که برای از سرگیری مذاکرات درباره برنامه اتمی و موشکی کره شمالی آمادگی دارد و به محض آنکه آمریکا و کره جنوبی رزمایش‌های خود را متوقف کنند، آزمایشات موشکی خود را متوقف خواهد کرد.

شورای امنیت ملی کره جنوبی (NSC)، امروز اعلام کرد، در حالیکه رزمایش‌‌های مشترک سئول-واشنگتن تمام شده است، تداوم آزمایشات موشکی کره شمالی موجب «نگرانی شدید» این کشور شده است.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز