هفت مجروح در حادثه تیراندازی در یک جشن تولد در آمریکا

يکشنبه 3 شهريور 1398
12:01
هفت مجروح در حادثه تیراندازی در یک جشن تولد در آمریکا رئیس‌ پلیس مریلند از مجروح شدن هفت نفر در حادثه تیراندازی در یک جشن تولد در این ایالت خبرداد.

العالم- آمریکا

رئیس‌ پلیس مریلند اعلام کرد که در حادثه تیراندازی در یک جشن تولد، 7 نفر زخمی شدند.

براساس گزارش «آسوشیتدپرس»، «نیکلاس کلیتون» پلیس منطقه پرنس جورج به رسانه‌ها گفت این تیراندازی در شنبه شب در نزدیکی شهر «کمپ اسپرینگز» و «مورنینگ ساید» رخ داده است.

«هانگ استاوینسکی» رئیس پلیس پرنس جرج در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که حدود 12 نفر در جشن تولد یک کودک دو ساله حضور داشتند که یک نفر از آنها اقدام به تیراندازی کرده است.

فارس

اساوینسکی می‌‌گوید 3 نفر از مجروحین این حادثه تیراندازی دچار جراحات شدیدتری شدند اما وضع آنها وخیم نیست و زنده می‌مانند. هر هفت نفر مجروح بین 18 تا 20 سال سن داشتند.

رئیس پلیس منطقه پرنس جورج تاکنون اطلاعاتی درباره این مظنون ارائه نکرده است؛ او می‌گوید ممکن است پیش از تیراندازی مکالماتی میان آنها رد و بدل شده باشد.

0% ...

آخرین اخبار

امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل