الیزه: مذاکرات با ظریف مثبت بود

يکشنبه 3 شهريور 1398
23:05
الیزه: مذاکرات با ظریف مثبت بود
کاخ ریاست‌جمهوری فرانسه گفت‌وگوهای امروز با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را «مثبت» خوانده و بر ادامه رایزنی با تهران تأکید کرده است.

العالم - اروپا

دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه روز یکشنبه مذاکرات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را «مثبت» ارزیابی کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، در بیانیه کاخ الیزه عنوان شده است که پاریس به رایزنی با تهران ادامه می‌دهد. در این بیانیه عنوان شده است که دعوت از ظریف برای سفر به محل برگزاری نشست گروه هفت، با موافقت آمریکا صورت گرفته است.

ظریف ساعاتی پیش در سفری از پیش‌اعلام‌نشده، وارد شهر «بیاریتز» فرانسه شد. این شهر از دیروز میزبان نشست سالانه سران گروه هفت است. آنطور که ظریف در توییتر اعلام کرد، وی در جریان این سفر چندساعته، با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «ژان ایو لو دریان» وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرده است.

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه این گفت‌وگوها در جهت دستیابی به تعامل سازنده صورت گرفته، گفت: «مسیر پیش رو دشوار است، اما به امتحان کردنش می‌ارزد.»

بنا بر اعلام اعضای گروه هفت، ایران یکی از موضوعات اصلی مورد بحث در روز نخست نشست سران این گروه بوده است. به گفته ماکرون، همه شرکت‌کنندگان در نشست سران گروه هفت بر لزوم کاهش تنش در روابط با ایران تأکید داشته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش