ادعای ائتلاف سعودی به حمله پهپادی یمن به ریاض

دوشنبه 4 شهريور 1398
17:38
ادعای ائتلاف سعودی به حمله پهپادی یمن به ریاض «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی مدعی شد که حمله پهپادی یمنی‌ها به شهر ریاض صحت ندارد.

العالم - عربستان سعودی

«ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در ادعایی خبر نیروهای مسلح یمن درخصوص حمله پهپادی به پایتخت عربستان را تکذیب کرد.

«سرتیپ یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز در فیسبوک خود خبر داد: «حمله وسیعی با پهپاد به یک هدف نظامی مهم در پایتخت سعودی انجام دادیم».

او در این خصوص توضیح داد که «حمله امروز با پهپاد صماد-۳ و به طور وسیع به یک هدف نظامی مهم در ریاض، پایتخت عربستان سعودی انجام شد و [پهپاد] بدقت به هدف اصابت کرد».

به گفته این مقام مسئول یمنی، این حمله در چارچوب «توسعه شعاع حمله و پاسخ به جنایات ائتلاف متجاوز و ادامه محاصره آن علیه مردم بزرگ یمن» انجام شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن باز هم تکرار کرد که از شهروندان و شرکت‌ها می‌خواهد که از «مواضع نظامی و حیاتی در عربستان سعودی دوری کنند چرا که این دو مورد، از اهداف مشروع برای یمن به شمار می‌رود».

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گردان‌های قسام شهادت فرمانده تیپ شمال غزه را اعلام کرد


شهادت 4 غیر نظامی در حمله هوایی سعودی به خانه‌ای در تعز


ترامپ با پیشنهاد ایران مخالفت می‌کند/مذاکرات تنگه هرمز وارد مرحله سرنوشت‌ساز می‌شود


رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا