ظریف: تعامل با ایالات متحده برای ما ناممکن است/ ایران به دنبال گفت‌وگو برای گفت‌وگو نیست

پنج‌شنبه 7 شهريور 1398
09:44
ظریف: تعامل با ایالات متحده برای ما ناممکن است/ ایران به دنبال گفت‌وگو برای گفت‌وگو نیست وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: تعامل با ایالات متحده برای ما ناممکن است، مگر اینکه این کشور جنگ و تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران را متوقف کند.

العالم- ایران/ سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه (امروز) تأکید کرد که اگر آمریکا خواهان گفت‌وگو است، باید ابتدا به «تروریسم اقتصادی» علیه مردم ایران پایان دهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ظریف که در کوالالامپور مالزی در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «ایالات متحده علیه مردم ایران جنگ اقتصادی به راه انداخته است. تعامل با ایالات متحده برای ما ناممکن است، مگر اینکه این کشور جنگ و تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران را متوقف کند.»

وی افزود: «بنابراین اگر می‌خواهند به اتاق بازگردند، بلیطی وجود دارد که باید خریداری کنند و آن بلیط اجرای توافق [هسته‌ای] است.»

ظریف همچنین تأکید کرد که ایران به دنبال گفت‌وگو برای گفت‌وگو نیست و تنها در صورتی وارد مذاکره می‌شود که بداند این مذاکره می‌تواند به نتیجه ختم شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند