چین: آمریکا چهره فتنه‌گران در هنگ کنگ را آرایش می‌کند

دوشنبه 11 شهريور 1398
09:09
چین: آمریکا چهره فتنه‌گران در هنگ کنگ را آرایش می‌کند دفتر وزارت امور خارجه چین در هنگ کنگ با بیان اینکه برخی سیاستمداران آمریکایی با انحراف واقعیات و اهداف مغرضانه، با گستاخی در امور هنگ کنگ و چین دخالت می کنند تاکید کرد چین به شدت مخالف چنین اقداماتی است.

العالم - آسیا

دفتر وزارت امور خارجه چین در هنگ کنگ روز دوشنبه در یک بیانیه اعلام کرد عملکرد معدودی از فتنه‌گران، بسیار بی رحمانه و خبیثانه بوده و پلیس هنگ کنگ به منظور حفظ ثبات جامعه، مجبور به توسل به زور شد.

در این بیانیه با اشاره به اینکه هر کسی به دور از دید متعصبانه می تواند در این باره قضاوت درست داشته باشد آمده است: برخی اعضای کنگره آمریکا با نادیده گرفتن واقعیات، دروغ گفته و آشکارا چهره فتنه گران و خشونت طلبان را آرایش کرده و پلیس هنگ کنگ را که مسئولیت شناسانه به انجام وظایف خود می پردازند، مورد اتهام قرار می دهند.

«الیوت انگل» رییس کمیسیون امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا و «مایکل مک کاول» عضو مجلس نمایندگان این کشور چندی پیش با انتشار بیانیه ای ادعا کرده بودند که خشونت گرایان افراطی هنگ کنگ "شجاعت قابل احترام" از خود نشان دادند آن ها همچنین با سیاه نمایی سیاست دولت مرکزی چین در هنگ کنگ، در مدیریت دولت منطقه ویژه هنگ کنگ مداخله کرده بودند.

سخنگوی دفتر وزارت امور خارجه چین در هنگ کنگ در این بیانیه تاکید کرده است خشونت و آشوب هنگ کنگ بیش از ۲ ماه به طول انجامیده و آسیب های بسیار به اقتصاد، جامعه و زندگی مردم رسانده است در چنین حالتی، برخی سیاستمداران آمریکایی خشونت گرایان را تشویق می کنند که نشان دهنده هدف مغرضانه آن ها است با توجه به این عملکرد آن ها، مردم روز به روز بیشتر متوجه می شوند که آن ها "دست سیاه" در پس ناآرامی های هنگ کنگ هستند.

معترضان هنگ کنگی روز (گذشته) یکشنبه یک بار دیگر به سمت فرودگاه بین المللی هنگ کنگ رفتند و در مقابل فرودگاه تجمع کردند اما پلیس از ورود آنها به داخل ترمینال فرودگاه جلوگیری کرد که باعث اختلال در عملکرد فرودگاه شد.

معترضان هنگ کنگی روز شنبه هم در بسیاری از مناطق این دولتشهر دست به تجمع زدند اعتراضات هنگ کنگ در حالی است که پلیس این منطقه روز جمعه سه رهبر گروه‌های سیاسی استقلال‌طلب این منطقه شامل «وونگ چی فونگ»، «چو تینگ» و «چان هو تین» را بازداشت کرد.

نا آرامی های هنگ کنگ از خرداد ماه سال جاری و در اعتراض به لایحه استرداد مجرمان از هنگ کنگ به چین آغاز شد چین معتقد است برخی از کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس در این نا آرامی ها نقش دارند و بارها به این کشورها هشدار داده است از دخالت در امور هنگ کنگ دست بردارند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود