رویترز: آنکارا به دنبال اخراج نخست‌وزیر سابق ترکیه است

سه شنبه 12 شهريور 1398
06:45
رویترز: آنکارا به دنبال اخراج نخست‌وزیر سابق ترکیه است یک مقام ارشد ترکیه‌ای مدعی شده که کمیته مرکزی حزب حاکم عدالت و توسعه تصمیم به اخراج نخست وزیر سابق از این حزب گرفته است.

العالم-ترکیه

یک مقام ارشد ترکیه گفت که حزب حاکم عدالت و توسعه به دنبال اخراج «احمد داود اوغلو» نخست وزیر سابق و سه نماینده پارلمان از این حزب است.

داود اوغلو سال 2016 از دولت خارج شد و «بن علی یلدریم» جایگزین وی به عنوان نخست وزیر ترکیه گردید. وی پیشتر سیاست‌های حزب عدالت و توسعه، مدیریت اقتصادی دولت و شخص اردوغان را مورد انتقاد قرار داده بود.

این مقام ترکیه‌ای که خواست نامش فاش نشود به رویترز گفت که در نشست روز دوشنبه کمیته مرکزی حزب عدالت و توسعه، خواسته شد تا داوداوغلو به همراه «آیهان صفر اوستان»، «سلکوک اوزداگ» و «عبدالله باسکی» از حزب حاکم اخراج شوند.

انتظار می‌رود که شورای انضباطی حزب این تصمیم را طی روزهای آتی تصدیق و اجرایی کند.

این اقدام در حالی اتخاذ می‌شود که طی روزهای اخیر گمانه‌زنی‌هایی مطرح شده که احزاب مخالف در پی شکست حزب حاکم در انتخابات شهرداری استانبول، به دنبال تشکیل حزبی رقیب هستند.

در جولای گذشته، «علی باباکان» معاون سابق نخست وزیر ترکیه کناره‌گیری خود از حزب عدالت و توسعه را اعلام و به اختلافات عمیق در حزب اشاره کرد و از تشکیل حزبی جدید خبر داد.

باباکان به همراه «عبدالله گل» رئیس جمهور اسبق ترکیه درصدد راه‌اندازی جنبشی هستند که برخی افراد گفته‌اند می‌تواند به چالش جدیدی برای قدرت سیاسی اردوغان تبدیل شود.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد