هایکو ماس: حذف سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم را پیگیری می‌کنیم

سه شنبه 12 شهريور 1398
20:29
هایکو ماس: حذف سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم را پیگیری می‌کنیم وزیر خارجه آلمان در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر سودان گفت که برلین حذف سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم را پیگیری می‌کند.

العالم - اروپا

«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان که به خارطوم، پایتخت سودان سفر کرده در کنفرانس خبری مشترک با «عبدالله حمدوک» نخست وزیر سودان گفت که برلین موضوع خذف سودان از فهرست کشورهای خامی تروریسم را در سطح بین‌المللی پیگیری می‌کند.

وی در ادامه گفت که به دنبال بازگرداندن سودان به جامعه بین‌الملل هستیم و به حمایت از این کشور ادامه خواهیم داد و کمک‌های بشردوستانه به سودانی‌ها را افزایش می‌دهیم.

وزیر خارجه آلمان گفت که از تلاش‌های دولت سودان برای توسعه اقتصادی این کشور حمایت خواهیم کرد.

در این کنفرانس خبری عبدالله حمدوک نیر گفت که هدف ما تشکیل دولت فن سالار بوده و به دنبال تضمین حضور زنان به شکل مناسب در دولت هستیم.

وی تاکید کرد که سودانی‌ها از شهر‌های مختلف در انقلاب مشارکت کرده و تمامی سودانی‌ها از بخش‌های مختلف کشور در این دولت حضور خواهند داشت.

نخست وزیر سودان گفت که چالش اقتصادی سودان بزرگ بوده اما امکان درمان آن وجود دارد. ما نیازمند حل کاهش ارزش پول ملی و متوقف کردن تورم و بازگردان اعتماد به بخش بانکی سودان هستیم.

حمدوک نیز به حذف سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم تاکید کرده و گفت که انتظار داریم که به زودی در این زمینه پیشرفت‌های حاصل شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


واکنش تند نماینده ایران به تهدید آمریکا به استفاده از بمب‌های سنگین در نامه ای به شورای امنیت


تهران و مسکو؛ تفاهم‌های دوجانبه برای تقویت همکاری و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای


آغاز اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه


شهادت دو فلسطینی در حمله هوایی اسرائیل به غزه


بازی‌های پاراآسیایی ناگویا؛ کسب مدال طلای پرتاب‌وزنه


وزرای امور خارجه ایران و برزیل درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کردند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز