مدیرکل موقت آژانس با ظریف دیدار کرد

يکشنبه 17 شهريور 1398
13:37
مدیرکل موقت آژانس با ظریف دیدار کرد
مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

«کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ظهر امروز (یکشنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی، کاظم غریب‌‌آبادی سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس و رضا نجفی مدیرکل صلح و امنیت بین‌المللی وزارت امور خارجه و نماینده سابق ایران در آژانس نیز حضور داشتند.

وی پیش از این نیز با علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرده بود.

مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دیدار با صالحی با بیان اینکه این سازمان مشتاقانه تمایل دارد تا همکاری‌ها با ایران تداوم یابد، گفت: آماده هستیم تا به صورت حرفه‌ای و بیطرف به کار خود ادامه دهیم.

این نخستین سفر فروتا به تهران در زمان تصدی این سمت است. او پس از درگذشت یوکیا آمانو مدیرکل آژانس عهده‌دار این سمت شد و یکی از گزینه‌های تصدی پست مدیرکلی آژانس است.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه


زلزله شدید اندونزی را لرزاند


بیانیه وزرات خارجه ایران درباره خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق


زخمی شدن دو نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


چهار شهید و زخمی در حمله عربستان به استان تعز یمن


همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا