زخمی شدن 10 نفر غیرنظامی یمنی در حمله ائتلاف سعودی با کاتیوشا

دوشنبه 18 شهريور 1398
15:36
زخمی شدن 10 نفر غیرنظامی یمنی در حمله ائتلاف سعودی با کاتیوشا ائتلاف سعودی بار دیگر توافق «الحدیده» را نقض کرد و با شلیک «کاتیوشا» به منطقه‌ای مسکونی در شهرستان «الحالی» چندین غیرنظامی را زخمی کرد.

العالم - عربستان سعودی

ائتلاف سعودی امروز (دوشنبه) بار دیگر توافق آتش‌بس الحدیده را نقض و غیرنظامیان در این استان را هدف قرار داد.

بر اساس گزارش وبگاه «انصارالله»، منابع امنیتی اعلام کردند، ائتلاف متجاوز منازل غیرنظامیان در منطقه «الزعفران» در شهر «الحالی» را با چهار موشک کاتیوشا هدف گرفت که برآورد اولیه حاکی از زخمی شدن 10 غیرنظامی است.

ائتلاف سعودی همچنین منطقه «السلخانه» در همین شهرستان را با توپخانه هدف قرار داد.

از دیگر مناطق که ائتلاف متجاوز به آن حمله کرد، مناطق «السلیله» و «الوجف» در شهرستان‌های «خب» و «الشعف» استان «الجوف» واقع در شمال یمن بود.

شهر استکهلم سوئد در تاریخ 15 آذر 1397 (شش دسامبر ۲۰۱۸) به مدت یک هفته میزبان چهارمین دور مذاکرات صلح یمن با حضور طرف‌های یمنی به ریاست «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن بود و در تاریخ 13 دسامبر (22 آذرماه) با توافق آتش‌بس در الحدیده، به کار خود پایان داد.

آتش‌بس در شهر و بندر الحدیده از ۲۷ آذرماه 1397 (18 نوامبر 2018) وارد مرحله اجرا شد، اما ائتلاف سعودی با انجام حملات مداوم، هر روز آن را نقض می‌کند به نحوی که این آتش‌بس در آستانه شکست قرار گرفته است.

چندی پیش «یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن از کشته و زخمی شدن بیش از 50 هزار نفر در نتیجه حملات ائتلاف سعودی خبر داد و گفت، 3800 کودک در میان کشته‌شدگان است

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود