در گفتگو با العالم/

داریوش ارجمند: آرزو دارم نقش حضرت عباس(ع) را بازی کنم/ واکنش جالب مواجهه مردم کشورهای عربی در مراسم حج

چهارشنبه 20 شهريور 1398
15:13
"داریوش ارجمند" که در کارنامه هنری خود عنوان درخشان بازی در نقش مالک اشتر در سریال امام علی(ع) را دارد با حضور در برنامه صباح الجدید در استودیو العالم به گپ و گفت نشست.

العالم-ایران

ارجمند درخصوص ایفای نقش مالک اشتر در سریال امام علی علیه السلام گفت: بسیار مفتخرم که خادم امام علی علیه السلام بودم و توانستم نقش مالک اشتر را بازی کنم.

وی درخصوص تاثیر این ایفای نقش در زندگی شخص اش گفت: زندگی من دو بخش پیش از بازی در نقش مالک اشتر و پس از ایفای نقش مالک اشتر تقسیم شده است.

داریوش ارجمند همچنین تصریح کرد: پس از انتشار سریال امام علی علیه السلام در خارج از ایران زمانی که وی برای مراسم حج به مکه رفته بود شماری از شهروندان کشورهای عربی وی را با عنوان مالک اشتر خطاب می کردند و به وی می گفتند: "السلام عليك يا مالك" و"أهلاً بمالك الاشتر". وی همچنین تاکید کرد که با استقبالی این چنینی در سفر به لندن نیز مواجه بوده است.

ارجمند در پایان اعلام کرد که آرزو دارد در نقش حضرت ابالفضل العباس(ع) ظاهر شده و نقش آن بزرگوار را بازی کند.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم


شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد