نظر ایران درباره کاندیدای تصدی مدیرکلی آژانس بین المللی انرژی اتمی

چهارشنبه 20 شهريور 1398
18:46
نظر ایران درباره کاندیدای تصدی مدیرکلی آژانس بین المللی انرژی اتمی نماینده ایران در آژانس درباره اینکه تهران از کدام یک از کاندیدهای تصدی مدیرکلی آژانس بین المللی انرژی اتمی حمایت می کند، گفت: مدیرکل باید مستقل، حرفه ای و بی طرف باشد و اگر فردی که انتخاب می شود، دارای این ویژگی ها باشد از همکاری ایران نیز برخوردار خواهد بود.

العالم - ایران / سیاسی

کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان های بین المللی در وین و همچنین در آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی بعد از نشست شورای حکام در مورد برجام، در پاسخ به این سوال که ایران از کدام کاندیدا برای تصدی مدیرکلی آژانس حمایت خواهد کرد، گفت: ایران، عضو شورای حکام نیست، اما کشور مهمی در آژانس بین المللی انرژی اتمی محسوب می شود.

وی افزود: برجام در دستورکار نشست های شورای حکام است و حجم وسیعی از بازرسی های آژانس، از ایران انجام می شود. مدیرکل آژانس باید مستقل، حرفه ای و بی طرف باشد. چنانچه فردی که به این سمت انتخاب می شود، حاوی این سه ویژگی باشد، از همکاری ایران نیز برخوردار خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن