واکنش بازار جهانی نفت به خبر احتمال کاهش تحریم های ایران

چهارشنبه 20 شهريور 1398
22:58
واکنش بازار جهانی نفت به خبر احتمال کاهش تحریم های ایران قیمت جهانی نفت به دلیل احتمال کاهش تحریم ها علیه ایران کاهش پیدا کرد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

بنابر گزارش اسپوتنیک، پس از اخبار مربوط به احتمال کاهش تحریم های ایالات متحده علیه ایران، قیمت جهانی نفت بیش از 3٪ کاهش یافته است.

براساس داده های معاملاتی، قیمت نفت و حامل های انرژی پس از انتشار گزارشات رسانه ها مبنی بر اینکه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نظر دارد تحریم ها علیه ایران را کاهش دهد بیش از 3 درصد در روز چهارشنبه کاهش یافت.

از آنجا که قیمت معاملات آتی نوامبر برای نفت خام برنت دریای شمال با 2.58 درصد کاهش به 60.77 دلار در هر بشکه رسیده، ارزش معاملات آتی ماه اکتبر برای نفت خام 2.74٪ به 55.83 دلار در هر بشکه رسید. دقایقی پیش نیز قیمت هر بشکه نفت بیش از 3 درصد کاهش را نشان داد.

به گفته کارشناسان به دلیل پخش گزارشات رسانه ها مبنی بر کاهش تحریم ها علیه ایران از سوی ترامپ برای تسهیل دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور ایران بازار تحت تاثیر قرار گرفته و قیمت نفت سیر نذولی در پیش گرفته است.

به گفته فیل فلین از کارشناسان بازار جهانی، دلیل اینکه بازار به این سرعت و شدت واکنش نشان داده، نگرانی بازار از احتمال سر ریز شدن دوباره نفت ایران به بازار است که باعث ارزانتر شدن نفت شده است.

علاوه بر این اوپک پیش بینی کرد که میزان تقاضا در سال 2019 و 2020 به ترتیب 60 تا 80 هزار بشکه در روز کمتر خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک