آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه کره‌شمالی اعلام کرد

جمعه 22 شهريور 1398
19:04
آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه کره‌شمالی اعلام کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه تحریم‌های جدیدی را علیه کره‌شمالی اعلام کرد.

العالم - آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا در سایت خود تحریم‌های جدید علیه سه گروه مرتبط با کره‌شمالی را اعلام کرد.

بر اساس ادعای وزارت خزانه‌داری این سه گروه که نام‌های گروه لازاروس،‌ بلونوروف و آنداریل دارند در زمینه هک کردن فعال بودند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه اضافه کرد:گروه‌های سایبری دولت کره‌شمالی مسئول فعالیت‌های سایبری مخرب این کشور بر روی زیرساخت‌های حساس بوده‌اند. این گروه‌ها همچنین نهادهای دولت کره‌شمالی را نیز تحت کنترل داشته‌اند.

پیشتر کره شمالی ادعاهای آمریکا مبنی بر حمله سایبری این کشور به بانک‌ها و مبادلات رمز نگاری شده را تکذیب و آمریکا را به نشر شایعات متهم کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» در یک گزارش سازمان ملل متحد در ماه گذشته ادعا شد که کره شمالی از طریق حملات سایبری گسترده و پیچیده از بانک‌ها و مبادلات رمزنگاری شده 2 میلیارد دلار سرقت کرده و از آن برای تأمین اعتبار مالی ساخت‌های سلاح‌های کشتار استفاده کرده است.

خبرگزاری دولتی کره شمالی با استناد به بیانیه کمیته هماهنگی ملی این کشور برای مبارزه با پولشویی اعلام کرد: «آمریکا و سایر دشمنان اکنون شایعه‌های بی‌اساس را پخش می‌کنند. چنین شایعات ساختگی توسط دشمن نوعی بازی کثیف با هدف تضعیف وجهه کره شمالی و یافتن توجیهی برای اعمال تحریم‌ها و کارزار فشار علیه پیونگ یانگ است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم