18 کنشگر محیط‌ زیست در لندن بازداشت شدند

شنبه 23 شهريور 1398
15:38
18 کنشگر محیط‌ زیست در لندن بازداشت شدند پلیس لندن روز شنبه اعلام کرد، 18 کنشگر محیط‌ زیست که قصد ایجاد اختلال در فرودگاه بین‌المللی هیترو را داشتند، بازداشت شدند.

العالم ـ اروپا

یک سخنگوی متروپلیتین پلیس اعلام کرد از این افراد پنج تن همچنان در بازداشت و بقیه به قید وثیقه آزاد شده‌اند.

به گفته پلیس افراد دستگیر شده بین ۱۹ تا ۶۹ سال سن دارند.

اعضاء گروه موسوم به «هیترو پاز» قصد دارند تا با پرواز هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد)، در فعالیت بزرگترین فرودگاه انگلیس اختلال ایجاد کرده و به این ترتیب اعتراض خود را به بحران آب و هوا به نمایش بگذارند.

این گروه، شاخه ای از گروه «قیام علیه انقراض» است که چند ماه پیش با برگزاری تجمعات اعتراضی تردد در پایتخت انگلیس را فلج کردند.

کنشگران در بیانه‌ای اعلام کرده‌اند: پهپادهای ما در مسیر خطوط هواپیما پرواز نمی‌کنند و به کسی آسیبی نخواهد زد، اما معتقدیم که مقام های فرودگاه تمام پروازها را زمین‌گیر خواهند کرد.

به گزارش رسانه های انگلیس، پلیس از روز گذشته با دستکاری چراغ های راهنما در اطراف منطقه هیترو، ترافیک ایجاد کرده تا کنشگران خود را به محل قرار نرسانند.

همچنین شمار زیادی از ماموران پلیس در اطراف فرودگاه مستقر شدند تا با هرگونه تجمع اعتراضی برخورد کنند.

پلیس لندن تا روز یکشنبه دستور دارد تا از برگزاری تجمعات اعتراضی و «اقدامات مجرمانه که امنیت فرودگاه را به مخاطره می اندازد جلوگیری کند».

به گزارش ایرنا بنابر گزارش رسانه های انگلیس، در توئیتر گروه «هیترو پاوز» آمده است: «روجر هالام» یکی از موسسان «قیام علیه انقراض» قصد دارد تا امروز (شنبه) پهپادی را در نزدیکی فرودگاه به پرواز آورد.

با این حال «لورانس تیلور» معاون پلیس لندن می گوید: ما به روشنی اعلام می کنیم که به پرواز درآوردن پهپاد، غیر قانونی و جرم محسوب می شود. بنابراین هرکس در محدوده نزدیک به فرودگاه پهپادی را به پرواز درآورد بازداشت می شود.

فرودگاه هیترو با صدور بیانیه ای اعلام کرد که به حل بحران آب و هوایی از طریق تعامل و گفت وگو میان نهادهای ذیربط متعهد است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد