ناگفته‌هایی از اخراج برانکو و دلیل اختلافش با السومه

سه شنبه 26 شهريور 1398
09:15
ناگفته‌هایی از اخراج برانکو و دلیل اختلافش با السومه روزنامه عربستان از راز جدید در اختلاف عمر السومه با برانکو پرده برداشت و این مهاجم سوریه ای را یکی از اصلی ترین دلایل اخراج برانکو دانست.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش so3ody، برانکو ایوانکوویچ دوران بسیار کوتاهی در الاهلی عربستان داشت. با وجود آنکه هواداران الاهلی استقبال باشکوهی از برانکو داشتند و امید زیادی به درخشش با این مربی کروات داشت اما او تنها بعد از 5 بازی از هدایت الاهلی اخراج شد. شکست دو بر یک در هفته سوم لیگ عربستان برابر الوحده باعث شد تا برانکو از هدایت الاهلی اخراج شود.

سایت so3ody عربستان از اختلاف عمر السومه مهاجم سوریه ای الاهلی با برانکو به عنوان اصلی ترین دلیل اخراج سرمربی کروات نام برد و نوشت: اعتراض السومه به برانکو از همان دیدار نخست برابر الهلال آغاز شد. این مهاجم سوریه‌ای مخالف سبک بازی و تفکرات برانکو بود و دخالت او در امور فنی تیم هم باعث شد تا برانکو او را کنار بگذارد.

رسانه‌های عربستانی از بحران در باشگاه الاهلی عربستان نوشتند تا جایی که مدیر باشگاه هم بعد از برانکو کنار گذاشته شده است.

منصور بن مشعل مدیر ورزشی الاهلی مجبور به استعفا از پست خود شد. او تاکید کرد که رئیس این باشگاه در کارهای فنی دخالت می کرد و البته او دوست داشت که برانکو در تیم بماند اما اعتراض های زیاد هواداران باعث شد تا در نهایت این مربی کروات از تیم کنار گذاشته شود.

باشگاه الاهلی صالح المحمدی را به عنوان جایگزین موقت برانکو انتخاب کرده و به هوادارانش قول داده که با یک مربی بزرگ قرارداد امضا خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد