اعدام ۲۱ پاکستانی در عربستان

سه شنبه 26 شهريور 1398
17:38
اعدام ۲۱ پاکستانی در عربستان  رسانه پاکستانی «نیوز» روز سه شنبه به نقل از گزارش شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو نوشت: به رغم ادعای ریاض برای کاهش در مجازات اعدام، جلادان سعودی در سال جاری ۲۱ تبعه پاکستانی را گردن زدند.

العالم - عربستان سعودی

روزنامه انگلیسی زبان نیوز امروز به نقل از گزارش «برونس هلنا» عضو شورای حقوق بشر افزود: در سال جاری حکم اعدام ۱۳۴ نفر از جمله ۵۸ تبعه خارجی از سوی جلادان سعودی اجرا شد که در میان آن ۲۱ پاکستانی نیز قرار داشت.

در این گزارش آمده است: به رغم تعهد سعودی ها برای کاهش مجازات اعدام در این کشور، همانند سال ۲۰۱۸ میلادی که ۱۴۹ نفر اعدام شدند، در سال جاری نیز گردن زدن افراد ادامه یافت.

روزنامه نیوز افزود: جلادی سعودی گردن خردسالان، متهمان سیاسی، روحانیون، روزنامه نگاران و فعالان حقوق بشر را از تن جدا کردند.

اواخر فروردین ماه امسال نیز دولت سعودی یک زوج پاکستانی را به جرم حمل موادمخدر اعدام کرد، اقدامی که از سوی فعالان اجتماعی پاکستان مورد سرزنش قرار گرفت.

فعالان حقوقی و اجتماعی در پاکستان از دولت خواستار پیشبرد تلاش های دیپلماتیک، برای جلوگیری از از تداوم اعدام اتباع پاکستانی در عربستان جلوگیری هستند.

عربستان، محافظه کار ترین کشور دنیا است که آمار اعدام زندانیان در این کشور بالاتر از دیگر کشورهای جهان می باشد.

تقریبا اوایل فروردین ماه امسال نیز عربستان حکم اعدام دو زندانی پاکستانی را در شهر مکه اجرا کرد.

ولیعهد سعودی اواخر بهمن ماه سال گذشته سفر دو روزه رسمی به پاکستان انجام داد و اعلام کرد که حکومت سعودی با آزادی بیش از دو هزار زندانی پاکستانی در عربستان موافقت کرده است.

رسانه های پاکستانی می گویند، به رغم ادعای ولیعهد سعودی تاکنون پیشرفتی درخصوص آزادی این تعداد از زندانیان پاکستانی و یا بازگشت آنان به کشور مشاهده نشده است.

طبق آماری که وزارت امور خارجه پاکستان سال گذشته میلادی منتشر کرد، ۶۲ پاکستانی در عربستان بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ اعدام شدند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت