نعیم قاسم: این حق ملت‌هاست مقاومت کنند/ سرنوشت تحریم‌های آمریکا شکست است

سه شنبه 26 شهريور 1398
22:49
نعیم قاسم: این حق ملت‌هاست مقاومت کنند/ سرنوشت تحریم‌های آمریکا شکست است معاون دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که مقاومت حق ملت‌ها است.

العالم _ لبنان

شیخ نعیم قاسم جانشین دبیرکل حزب الله لبنان گفت که ما امروز به وضوح تجاوز آمریکا به مناطق و سرزمین‌هایمان را ملاحظه می‌کنیم، چرا که آمریکا برای تحمیل سیاست‌ها و شروط خود و وجود اسرائیل در منطقه تلاش می‌کند.

وی افزود: این حق ملت‌های منطقه است که با تمام شیوه‌ها مقاومت کنند و این حقشان است که از همه نوع سلاح بدون استثناء برخوردار باشند.

نعیم قاسم اظهار داشت: مقاومت امروز هرگز قبول نخواهد کرد که شروطی بر آن تحمیل شود.

جانشین نصرالله گفت: تجاوز به یمن باید محکوم شود نه دفاع از یمن.اشغالگری اسرائیل باید محکوم شود نه مقاومت در برابر اسرائیل. تخریب سوریه باید محکوم شود نه دفاع ملت سوریه از کشورشان. کسانی که به دنبال ضربه زدن به دستاوردهای انقلاب اسلامی در ایران هستند باید محکوم شوند نه جمهوری اسلامی که در حال دفاع از حقوق خود و حقوق ملت خود است.

نعیم قاسم گفت که تحریم‌های آمریکا علیه لبنان تحریم علیه حزب الله یا یک گروه معینی نیست بلکه این تحریم‌ها علیه کل لبنان است و بنابراین همه ما برای جلوگیری از این رفتار تحقیر آمیز آمریکا به وظایف خود عمل کنیم.

وی تاکید کرد که سرنوشت تحریم‌های آمریکا شکست سیاسی است زیرا هر چقدر هم فشارها زیاد باشد ما هرگز از سرزمین و حقوق خود دست بر نخواهیم داشت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است