مقام انگلیسی: لندن از برجامِ 'مرده' خارج شود!

چهارشنبه 27 شهريور 1398
02:12
مقام انگلیسی: لندن از برجامِ 'مرده' خارج شود! وزیر دفاع سابق انگلیس از دولت کشورش خواسته از آمریکا پیروی کند و از توافق هسته‌ای با ایران خارج شود.

العالم - اروپا

«لیام فاکس»، وزیر دفاع پیشین انگلیس گفته کشورش باید بپذیرد که «برجام» مرده و همانند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از آن خارج شود.

رسانه‌های انگلیس گزارش داده‌اند که فاکس قرار است این اظهارات را در جریان یک سخنرانی که قرار است چهارشنبه در یک اندیشکده آمریکایی انجام دهد مطرح کند، اما رسانه‌ها به بخشی از متن سخنان آماده شده او برای این سخنرانی دست پیدا کرده‌اند.

به نوشته روزنامه تلگراف، فاکس که تا ماه جولای در کابینه دولت انگلیس حضور داشت خواهد گفت که توافق هسته‌ای از ابتدا «معیوب» بوده و تلاش‌های کشورهای اروپایی برای نجات آن «بیهوده» است.

این روزنامه به نقل از مقام سابق انگلیسی نوشته است: «بعد از تصمیم رئیس‌جمهور ترامپ به خروج [از توافق]، برنامه جامع اقدام مشترک مرده است و تلاش‌های اروپا برای نجات آن بی‌ثمر است.»

او همچنین تأکید کرده است: «انگلیس باید از آمریکا پیروی کرده و سیاستی را در پیش بگیرد که صادرات نفت ایران را به صفر می‌رساند.»

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد