ممنوعيت سیگار الکترونیک در هند

پنج‌شنبه 28 شهريور 1398
02:12
ممنوعيت سیگار الکترونیک در هند در راستای مبارزه جهانی علیه استفاده از سیگارهای الکترونیک، دولت هند مصرف این نوع دخانیات را ممنوع اعلام کرد.

العالم-آسیا

هند یکی از بزرگترین تولید کنندگان تنباکو در راستای سختگیری های جهانی برای استفاده از سیگارهای الکترونیک، از روز چهارشنبه استفاده از این نوع سیگارها را ممنوع اعلام کرد.

نیرمالا سیتارامان وزیر دارایی این کشور یک میلیارد و سیصد میلیون نفری، زیان های ناشی از مصرف سیگار الکترونیک را دلیل این تصمیم اعلام کرد.

بر اساس بخشنامه صادره از سوی دولت نارندرا مودی تولید، واردات، صادرات، حمل و نقل، نگهداری و فروش سیگارهای الکترونیک ممنوع شد.

متخلفان برای بار اول به یک سال زندان و پرداخت یکصد هزار روپیه محکوم خواهند شد. تکرار این جرم جریمه نقدی را به پانصد هزار روپیه (معادل شش هزار و سیصد یورو) افزایش خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد