رویترز: آمریکا برای روحانی و ظریف ویزا صادر کرد

پنج‌شنبه 28 شهريور 1398
22:56
رویترز: آمریکا برای روحانی و ظریف ویزا صادر کرد خبرگزاری رویترز گزارش داد دولت آمریکا برای رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد روادید صادر کرده است.

العالم - آمریکا

«علیرضا میریوسفی»، سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در گفت‌وگو با رویترز تصریح کرد دولت آمریکا برای «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور و «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران روادید صادر کرده است.

پیشتر برخی منابع خبری گزارش داده‌ بودند روادید هیأت ایرانی شامل رئیس جمهور، وزیر خارجه و هیات همراه برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل صادر نشده است.

«آنتونی گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه گفت این سازمان برای حل و فصل مسائل مربوط به صدور روادید برای «حسن روحانی» و «محمد جواد ظریف» با مقام‌های آمریکایی در تماس است.

ساعتی بعد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که مخالفتی برای صدور روادید برای مقام‌های ایرانی جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای مهیب بحرین را لرزاند


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد