اردوغان: آماده عملیات در سوریه هستیم

شنبه 30 شهريور 1398
19:57
اردوغان: آماده عملیات در سوریه هستیم
رئیس جمهور ترکیه در سخنانی از آمادگی ارتش این کشور برای انجام عملیات محتمل در شمال سوریه و علیه نیروهای وابسته به کرُدها خبر داد.

العالم _ ترکیه

رئیس جمهور ترکیه روز شنبه از آمادگی ارتش این کشور جهت عملیات محتمل در مرزهای جنوب ترکیه با سوریه و علیه شبه‌نظامیان وابسته به «یگان مدافعین خلق» خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه قبل از عزیمت برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در آمریکا در نشست خبری در «استانبول» گفت: «آمادگی ما در مرزها کامل است.»

بر اساس این گزارش، ترکیه و آمریکا گشتزنی‌های مشترک زمینی و هوایی را در امتداد بخشی از نوار مرزی آغاز کرده‌اند، اما آنکارا می‌گوید واشنگتن برای ایجاد یک منطقه امن بزرگ برای سرکوب نیروهای کرد سوریه مستقر در مرز خیلی آهسته عمل می‌کند.

توافق منطقه امن بین ترکیه و آمریکا باعث نگرانی و خشم ساکنان شمال و شرق سوریه شده، زیرا بیم آن را دارند که مانند شهر «عفرین» این بار نیز تروریست‌های وابسته به ترکیه، این مناطق را اشغال کرده و تمامی مایملک ساکنان را به یغما ببرند.

ترکیه همچنین بابت حمایت آمریکا از نیروهای «وای پی جی» (یگان‌های مدافع خلق) وابسته به «پ‌ک‌ک» (حزب کارگران کردستان ترکیه) عصبانی است.

به نوشته رویترز، اردوغان با ابراز گلایه از حمایت آمریکا از نیروهای وای‌پی‌جی گفت: «واشنگتن سلاح در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. ما مایل نیستیم که با آمریکا رو در رو شویم. با این حال، نمی‌توانیم نسبت به پشتیبانی آمریکا از یک سازمان تروریستی غافل شویم.»

ترکیه از سال 2016 تاکنون دو حمله نظامی به شمال سوریه کرده و نیروهای داعش و وای پی جی را در غرب فرات هدف قرار داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد