فرانسه: کاهش تنش اولویت است، نه دیدار ترامپ و روحانی

دوشنبه 1 مهر 1398
00:24
فرانسه: کاهش تنش اولویت است، نه دیدار ترامپ و روحانی وزیر خارجه فرانسه روز یکشنبه گفت که دیدار رؤسای جمهور ایران و آمریکا در نیویورک در اولویت قرار ندارد، بلکه اولویت اصلی کاهش تنش در منطقه است.

العالم - اروپا

«ژان ایو لو دریان» وزیر امور خارجه فرانسه روز یکشنبه گفت که حمله به تأسیسات نفتی سعودی نقطه تحولی در منطقه به شمار می‌آید.

وی در ادامه گفت: «ایران باید به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ بازگشته و مذاکرات گسترده‌ای با این کشور آغاز شود که شامل برنامه موشکی نیز باشد.»

وزیر امور خارجه فرانسه اضافه کرد: «دیدار روحانی و ترامپ در نیویورک در اولویت نبوده و هدف اصلی کاهش تنش‌ها است.»

«عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران نیز امروز در مصاحبه با ایندیپندنت تاکید کرد که هیچگونه دیداری میان رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل انجام نخواهد شد.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه گفت آماده است تا طرح پیشنهادی ایران برای ایجاد ثبات و آرامش در منطقه خلیج فارس را بشنود.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار سه نفتکش متخلف در سواحل جنوبی تنگه هرمز+فیلم


تهدید جان و کشاورزی غزه با انتشار آفت‌کش‌های سمی از سوی رژیم صهیونیستی


غریب‌آبادی: دیپلماسی حقوقی باید به نتایج ملموس در صیانت از منافع ملی منجر شود


عراقچی: با نیروهای مسلح آماده، به دیپلماسی فرصت می‌دهیم


وزیر راه و شهرسازی بر گسترش مناسبات دوجانبه و توسعه پایدار میان ایران و ترکیه تأکید کرد


انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۱


بحران ذخایر نفت آمریکا؛ کمترین میزان در ۴۴ سال گذشته


سناتور دموکرات ترامپ را به دلیل تلفات و هزینه‌های سنگین بابت جنگ با ایران محکوم کرد


انتخابات رژیم صهیونیستی؛آینده مبهم نتانیاهو و چالش محاسبات ترامپ


انتخابات رژیم صهیونیستی؛ شمارش آرا هیچ تغییری در معادلات کرسی‌ها ایجاد نکرد