مادورو: مقامات کلمبیا به دنبال ترور من هستند

دوشنبه 1 مهر 1398
04:21
مادورو: مقامات کلمبیا به دنبال ترور من هستند رئیس جمهوری ونزوئلا در آستانه سفر به روسیه اعلام کرد که مقامات کلمبیا در پی اجرای پروژه ترور وی هستند و برای این هدف تلاش می‌کنند.

العالم - آمریکا

نیکلاس مادورو که هنوز زمان دقیق سفرش به مسکو رسانه‌ای نشده، با بیان این مطلب به شبکه یک تلویزیون دولتی روسیه گفته است که پارسال چندین بار به جان وی سوء قصد شده است.

وی با بیان اینکه همه سوء قصدها از 13 مرداد توسط کلمبیا و با تایید واشنگتن کلید خورد، اظهار داشت: متاسفم که آنها رو به اقدامات تبهکارانه آورده‌اند و تلاش می‌کنند برای حذف رئیس جمهور مورد حمایت مردم در کاراکاس، مرتکب جنایت شوند.

روابط ونزوئلا و کلمبیا دو همسایه در آمریکای لاتین تیره است با این وجود این روزها روابط بدتر از هر زمانی شده است و کلمبیا بیم دارد که ونزوئلا علیه این کشور دست به اقدام نظامی بزند از این رو دیروز ایوان دوکه مارکز رئیس جمهوری کلمبیا نسبت به هرگونه اقدام نظامی علیه این کشور هشدار داد.

وی به خبرگزاری آسوشیتدپرس (ای.پی) آمریکا گفته است که حتی اگر مادورو به فکر حمله به کلمبیا افتاده باشد، دست به یک حماقت بزرگ زده است.

رئیس جمهوری کلمبیا مادورو را در سنگدلی به اسلوبودان میلوشویچ رئیس جمهوری یوگسلاوی سابق تشبیه کرد و بار دیگر خواستار پایان یافتن حکومت وی در ونزوئلا شد.

مادورو در ادامه مصاحبه با شبکه روسیه یک گفت که ونزوئلا خواهان زندگی در صلح و آرامش است اما افراط گرایان و کرکس ها (جنگ طلبان در آمریکا) در واشنگتن از مدتها پیش کلمبیا را به عنوان پایگاهی برای آغاز مناقشه مسلحانه علیه ونزوئلا انتخاب کرده‌اند اگر چه ما به آنها چنین امکانی را نخواهیم داد.

مادورو گفت: آمریکا در کلمبیا هفت پایگاه نظامی بنا کرده است تا سراسر آمریکای لاتین و در وهله اول ونزوئلا را تهدید کند.

گفتنی است، از کرملین خبر می رسد که مسکو در حال تهیه مقدمات سفر مادورو برای نشان دادن جایگاه محکم وی به عنوان رئیس جمهور مشروع ونزوئلا در نزد جهانیان است.

چند روز پیش سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تدارک مقدمات سفر مادورو به مسکو گفت: هدف ما گسترش روزافزون روابط مسکو و کاراکاس و تایید جایگاه قانونی رئیس جمهوری ونزوئلا از سوی روسیه است ضمن اینکه در این سفر چندین توافقنامه مهم هم امضا خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه