وزارت کشور: ۲۱۵ اختیار هیأت دولت به استان‌ها تفویض شد

دوشنبه 1 مهر 1398
14:40
وزارت کشور: ۲۱۵ اختیار هیأت دولت به استان‌ها تفویض شد سخنگوی وزارت کشور گفت: با پیگیری‌های وزیر کشور تاکنون ۲۱۵ عنوان از وظایف و اختیارات دستگاه‌های ملی و وزرا به استانداران و دستگاه اجرایی استانی تفویض شده است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سید «سلمان سامانی» روز دوشنبه با بیان اینکه با پیگیری‌های عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور تاکنون ۲۱۵ عنوان از وظایف و اختیارات دستگاه های ملی و وزرا به استانداران و دستگاه اجرایی استانی تفویض شده است، اظهار داشت: با این اقدام دولت، قدرت تصمیم‌گیری دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها و استانداران افزایش می‌یابد.
وی در ادامه افزود: هر چقدر اختیارات دستگاه‌های اجرایی استانی و استانداران تقویت شود میزان بروکراسی اداری در استان‌ها کاهش پیدا کرده و به خصوص روند صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری تسهیل می شود بنابراین مسیر توسعه استان‌ها با این اقدام دولت شتاب گرفته و این رویکرد دولت با قوت بیشتر ادامه دارد.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه تمرکز زدایی یکی از مولفه‌های مهم توسعه است، تصریح کرد: تحقق توسعه متوازن و متعادل در استان‌ها یکی از اولویت‌های مهم استانداران است و وزارت کشور تلاش دارد این روند را برای آنها تسهیل کند، استانداران باید از این ظرفیت مناسب که دولت در راستای تفویض اختیارات فراهم کرده بیشترین استفاده را داشته باشند.

استانداران گزارش عملکرد اختیارات تفویض شده را تا ۱۰ روز آینده ارائه کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سامانی یادآور شد: وزارت کشور در کارگروهی با مسئولیت معاونت توسعه مدیریت و منابع نتیجه اجرای این تفویض اختیارات به استان‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد لذا از استانداران خواسته شده است گزارش عملکرد اجرای این اختیارات واگذار شده به دستگاه اجرایی استانی را ظرف ۱۰ روز آینده از آن دستگاه‌ها مطالبه و به این وزارتخانه ارائه کنند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش وزارت کشور این است تا در این شرایط اقتصادی بتواند اختیارات بیشتری را از هیات وزیران برای استانداران و دستگاه اجرایی استانی اخذ کند تا از این طریق روند توسعه و سرمایه‌گذاری استان‌ها و اخذ مجوزها و صدور پروانه‌ها با شتاب بیشتری در استان‌ها انجام شود.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم