ترامپ: "سزاوار" جایزه صلح نوبلم!

سه شنبه 2 مهر 1398
10:30
ترامپ: رئیس جمهور آمریکا ضمن ناعادلانه خواندن نحوه انتخاب برندگان جایزه صلح نوبل و تردید درباره شفافیت عملکرد این کمیته گفت که سزاوار دریافت این جایزه است.

العالم - آمریکا

به گزارش یاهو نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار دوجانبه‌اش با عمران خان، نخست وزیر پاکستان در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل گفت: معتقدم به دلایل بسیار "سزاوار" دریافت جایزه صلح نوبل هستم البته اگر عادلانه تصمیم‌گیری شود که خب این اتفاق نخواهد افتاد و داوران منصفانه تصمیم نخواهند گرفت.

همانند بسیاری از محافظه‌کاران آمریکایی، ترامپ نیز نسبت به اینکه باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۰۹ میلادی موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شد، ابراز تاسف کرد.

به‌رغم آنکه هیچ سوالی درباره رئیس جمهور سابق آمریکا از ترامپ پرسیده نشد، وی گفت: کمیته تصمیم‌گیری جایزه صلح نوبل کمی پس از روی کار آمدن اوباما به او جایزه صلح نوبل را دادند و حتی شخص اوباما نیز هیچ نظری درباره اینکه چرا این جایزه را دریافت کرده، نداشت.

ترامپ افزود: می‌دانید، در حقیقت این تنها موضوعی است که من با اوباما در موردش توافق دارم.

تنها با گذشت یک سال و نیم از دور نخست ریاست جمهوری اوباما، وی جایزه صلح نوبل را دریافت کرد. کمیته جایزه صلح نوبل در بیانیه خود اعلام کرده بود که اوباما به خاطر "تلاش‌های بسیار و فوق‌العاده‌اش" در راستای تقویت دیپلماسی بین‌المللی و همکاری میان مردم و همچنین به خاطر دیدگاه و اقداماتش در راستای جهان بدون تسلیحات اتمی این جایزه را دریافت کرده است.

اوباما در زمان دریافت جایزه صلح نوبل گفته بود که دریافت این جایزه در ابتدای دوره ریاست جمهوری‌اش امری غیر معمول است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد


مسئول آمریکایی: ۲۰ هزار عضو داعش به مرز عراق گریخته‌اند


اعلام آمادگی قزاقستان برای تسهیل گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و آژانس


هگست از ساخت شهپاد با همکاری ائتلاف «آکوس» خبر داد


«پل طلایی» میان ایران و خلیج فارس؛ تغییر پارادایم کشورهای عربی در تعامل با تهران