وزیر نفت و منابع معدنی سوریه از پایتخت انرژی ایران بازدید کرد

سه شنبه 2 مهر 1398
13:08
وزیر نفت و منابع معدنی سوریه از پایتخت انرژی ایران بازدید کرد وزیر نفت و منابع معدنی سوریه و هیئت بلندپایه از فعالان حوزه نفت و انرژی این کشور صبح امروز (یکم مهرماه) وارد عسلویه شدند و از پایتخت انرژی کشور بازدید کردند.

العالم - ایران / اقتصادی

به گزارش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، علی سلیمان غانم، وزیر نفت و منابع معدنی سوریه در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی خلیج فارس عسلویه مورد استقبال مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و فرماندار عسلویه قرار گرفت.

بازدید از فازهای پالایشگاهی پارس جنوبی، صنایع پتروشیمیایی و زیرساخت‌های پایتخت انرژی کشور از مهم‌ترین برنامه‌های سفر یک روزه این هیئت سوری به عسلویه است.

سیدپیروز موسوی، مدیرعامل منطقه ویژه پارس در این زمینه گفت: ایران همواره در مسیر رشد و توسعه در انتقال تجارب به برادران دینی خود پیشقدم است و امیدواریم این سفر بتواند در این جهت و بازسازی و توسعه صنایع نفت و انرژی کشور سوریه اثرگذار باشد.

رئیس دفتر بازار نفت، مدیرعامل موسسه زمین‌شناسی و منابع طبیعی، مدیرعامل موسسه پالایش و پخش، مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل نفت، مدیرعامل پالایشگاه حُمص، مدیر برنامه‌ریزی و همکاری‌های بین‌المللی سوریه در این سفر وزیر نفت این کشور را همراهی می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند