نخست وزیر عراق رهسپار عربستان شد

چهارشنبه 3 مهر 1398
13:36
نخست وزیر عراق رهسپار عربستان شد عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق برای بررسی روابط دوجانبه و گفتگوی پیرامون مسائل منطقه دقایقی پیش راهی عربستان شد.

العالم ـ عراق

مرکز اطلاع رسانی دفتر نخست وزیر عراق سه شنبه شب در اطلاعیه ای اعلام کرده بود که سفر عادل عبدالمهدی به سعودی، چند ساعته خواهد بود و وی قرار است با سلمان پادشاه عربستان و محمد بن سلمان ولیعهد این کشور دیدار و گفت‌وگو کند.

برخی رسانه ها از تلاش نخست وزیر عراق در این سفر برای انجام نوعی میانجیگری میان ایران و عربستان سخن گفته اند اما منابع مستقل و یا رسمی تا این لحظه در این خصوص اظهارنظری نکرده اند.

به گزارش ایرنا، بحث درباره روابط دو جانبه، اوضاع منطقه و کوشش های جاری در کاهش تنش،موضع ثابت عراق برای ایفای نقشی مثبت در این زمینه و تلاش برای دور ماندن از تنش ها و درگیری های آن و همچنین برقراری بهترین روابط با همه کشورهای همسایه، برادر و دوست خود از محورهای است که اطلاعیه نخست وزیری عراقب به آن اشاره کرده است.

بغداد طی سالهای اخیر سیاست عادی سازی و تقویت روابط و همکاری با همه همسایگان از جمله عربستان سعودی برغم همه تنش های گذشته فی ما بین را در دستور کار خود داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است