جانسون: یا عزلم کنید یا بگذارید برگزیت را پیش ببرم

چهارشنبه 3 مهر 1398
21:53
جانسون: یا عزلم کنید یا بگذارید برگزیت را پیش ببرم
نخست‌وزیر بریتانیا از پارلمان این کشور خواست که یا او را از سمتش برکنار کند یا بگذارد در مسیر برگزیت گام بردارد.

العالم - اروپا

«بوریس جانسون»، نخست‌وزیر بریتانیا که در معلق نگاه داشتن پارلمان این کشور با شکست مواجه شده، چهارشنبه‌شب به‌وقت تهران از پارلمان خواست که یا او را استیضاح و از سمتش عزل کنند یا به او اجازه دهند که به پیگیری طرح خود برای خروج از اتحادیه اروپا با توافق یا بدون توافق ادامه دهد.

وعده جانسون در هنگام رسیدن به مقام نخست‌وزیری این بود که انگلستان را تا 31 اکتبر چه با توافق برگزیت و چه بدون آن از اتحادیه اروپا خارج می‌کند و به نتایج رفراندوم سال 2016 این کشور جامه عمل خواهد پوشاند.

روز چهارشنبه، پارلمان بریتانیا پس از وقفه اجباری ۱۶ روزه، روز چهارشنبه کار خود را از سر گرفت. این وقفه با خواست جانسون برای تعلیق پنج‌هفته‌ای پارلمان و تائید ملکه الیزابت آغاز شد اما با حکم دادگاه عالی پادشاهی متحده متوقف شد. این دادگاه روز سه‌شنبه اعلام کرد به تعطیلی کشاندن پارلمان توسط جانسون اقدامی غیرقانونی بوده است.

وی در جلسه پارلمان و در حالی که با فریادهای قانونگذاران مواجه بود گفت: این پارلمان یا باید کنار بایستد و اجازه دهد این دولت برگزیت را به سرانجام برساند یا اینکه به این دولت رای عدم اعتماد بدهد و در نهایت با روز حساب و کتاب با رای‌دهندگان مواجه شود.

پارلمان بریتانیا اندکی قبل از تعلیق قانونی را تصویب و دولت را از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا منع کرد.

اگر جانسون مجبور به استعفا شده یا توسط پارلمان معزول گردد، پس از «دیوید کامرون» و «ترزا می»، سومین نخست‌وزیر بریتانیا خواهد بود که قربانی برگزیت شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش