واکنش فرمانده کل ارتش به تهدید عربستان

پنج‌شنبه 4 مهر 1398
20:14
واکنش فرمانده کل ارتش به تهدید عربستان فرمانده کل ارتش با بیان اینکه هرگونه نگاه چپ به ایران با راهبرد 10 به یک پاسخ داده می‌شود، گفت: در مورد عربستان سعودی و تهدیدات آن‌ها، ما پاسخی برای یک کشور شکست‌خورده نداریم.

العالم - ایران/سیاسی

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مراسم یادواره شهدای شهرستان پیشوا در جمع خبرنگاران در مورد تهدیدات وزیر مشاور در امور خارجه عربستان در مورد ایران پیرامون حمله به پالایشگاه آرامکو اظهار کرد: بحثی که به ما نظامی ها مربوط می‌شود اگر کسی به آب و خاک این کشور نگاه چپ کند با راهبرد ۱۰ بر ۱ مواجه خواهند شد.

وی افزود: ما برای کشوری که از یک جایی کم می آورد و شکست می‌خورد پاسخی برای او نخواهیم داشت.

سرلشکر موسوی در خصوص شکست عربستان در مقابل یمنی ها بیان کرد: آنها در مقابل یمنی ها شکست خوردند. یمنی که ۵ سال است هرگونه بلایی به آن تحمیل شده است و حتی نگذاشتند یک چوب کبریت وارد کشورش شود این کشور را مورد حمله قرار می‌دهند اگر کشور شکست خورده‌ای اظهار نظر کرد ما پاسخی به او نخواهیم داد آنها پاسخ و سیلی های محکم خود را سال های قبل از ما گرفتند.

عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه عربستان در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با اتهام‌زنی علیه ایران مدعی شد است که تمامی گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی علیه ایران امکان‌پذیر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد