عمران‌خان: هیچگاه اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت

جمعه 5 مهر 1398
15:58
عمران‌خان: هیچگاه اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت نخست وزیر پاکستان بار دیگر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد: هیچگاه اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت.

عمران خان نخست وزیر پاکستان در مصاحبه ای در حاشیه هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر تصریح کرد: هیچگاه اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت.

نخست وزیر پاکستان در این خصوص ادامه داد: موضع اسلام آباد در قبال اسرائیل تغییر نکرده و شایعات برخی رسانه‌های غربی در این مورد فاقد اعتبار است.

وی تأکید کرد: موضع پاکستان درباره اسرائیل کاملا شفاف است و تا زمانی که مسئله فلسطین حل نشود، اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت. اسلام اباد همچنان به موضع محمد علی جناح بنیانگذار جمهوری اسلامی پاکستان مبنی بر اشغالگر بودن اسرائیل پایبند است و تشکیل کشور مستقل فلسطین را تنها راه حل مسئله فلسطین می داند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت