حمله مسلحانه به ارتش مصر با 19 کشته

جمعه 5 مهر 1398
19:25
حمله مسلحانه به ارتش مصر با 19 کشته الجزیره به نقل از منابع مصری، از کشته شدن شمار زیادی از نیروهای نظامی مصر در حمله عناصر مسلح به آن‌ها در شبه جزیره سینا خبر داد.

العالم - مصر

منابعی در مصر جمعه (پنجم مهر) از حمله عناصر مسلح به نیروهای نظامی این کشور در منطقه شبه جزیره سنا خبر دادند.

شبکه قطری الجزیره به نقل از این منابع گزارش داد که عناصر مسلح در این حمله، ۱۹ نیروی نظامی مصر را که در بین آن‌ها یک افسر نیز وجود دارد، کشته‌اند.

بر اساس این گزارش، حمله به نیروهای مصری در منطقه «تفاحه» واقع در جنوب شهر «بئر العبد» واقع در شمال شبه جزیره سینا صورت گرفته است.

همزمان با انتشار این خبر، گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد که این حمله ظهر امروز جمعه رخ داد و عناصر این گروه به یک مرکز ایست‌ و بازرسی ارتش مصر حمله کردند.

خبرگزاری «اعماق» داعش تعداد کشته‌ها را ۱۵ نفر اعلام کرده و مدعی شده است که همه نیروهای ارتش مصر حاضر در این مرکز را کشته است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...