پرچم حزب‌الله و عکس «نصرالله» در شهرک صهیونیستی

شنبه 6 مهر 1398
17:29
 پرچم حزب‌الله و عکس «نصرالله» در شهرک صهیونیستی رژیم صهیونیستی برای هر چه شبیه‌تر کردن محیط آموزشی نیروهای خود به روستاهای جنوب لبنان، عکس دبیرکل حزب‌الله به همراه پرچم این جنبش را نیز در مکان آموزش نظامیان صهیونیست نصب کرد.

العالم - لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی برای اینکه منطقه آموزش نظامی نیروهای خود را هر چه بیشتر به مناطق جنوبی لبنان شبیه کند، اولا مکان آموزش نیروهای خود را در نزدیک‌ترین نقطه به لبنان قرار داده و علاوه بر این، در منطقه‌ای از شهرک صهیونیستی «الیاکیم» (در مرز لبنان) پرچم‌های حزب‌الله و عکس «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله را نصب کرده است.

بر اساس گزارش وبگاه «لبنان 24»، ارتش رژیم صهیونیستی معتقد است این اقدامات در برهه فعلی برای بهبود آمادگی جنگی افسران و یگان‌ها مفید است.

این اقدامات پس از پاسخ حزب‌الله به تجاوزهای رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد. حزب‌الله هجدهم شهریورماه یک پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی را در آسمان لبنان هدف قرار داد.

اقدام مذکور پس از آن انجام شد که این رژیم در سوم شهریور دو پهپاد به ضاحیه بیروت فرستاد و حزب‌‌الله اعلام کرده بود پاسخ آن را خواهد داد.

حزب‌الله همچنین در پاسخ به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی یک خودروی زرهی این رژیم را در نزدیکی شهرک آویویم هدف قرار داد تا معادله بازدارندگی خود را تثبیت کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است