ترکیه یک پهپاد را «نزدیک مرز سوریه» هدف قرار داد

يکشنبه 7 مهر 1398
20:25
ترکیه یک پهپاد را «نزدیک مرز سوریه» هدف قرار داد
وزارت دفاع ترکیه یکشنبه شب به وقت تهران از سرنگون کردن یک پهپاد ناشناس توسط جنگنده‌های خود در نزدیکی مرز با سوریه خبر داد.

العالم _ ترکیه

وزارت دفاع ترکیه یکشنبه شب اعلام کرد جنگنده‌های این کشور یک فروند پهپاد را در نزدیکی مرز سوریه هدف قرار داده و ساقط کرده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، آنکارا ادعا کرده است که این پهپاد ناشناس ۶ بار حریم هوایی ترکیه را نقض کرده و پس از آن دو فروند جنگنده «اف-۱۶» نیروی هوایی ترکیه مستقر در پایگاه هوایی «اینجرلیک» برخاسته و آن را هدف قرار داده‌اند.

هنوز مشخص نیست این پهپاد متعلق به کدامیک از طرف‌های فعال در سوریه است.

وزارت دفاع ترکیه هفته گذشته نیز از پرواز جنگنده‌های خود بر فراز حریم هوایی سوریه خبر داد.

دو فروند جنگنده «اف-۱۶» نیروی هوایی ترکیه ۲۴ سپتامبر (سه شنبه دوم مهر) بر فراز بخش‌هایی از حریم هوایی سوریه پرواز کردند.

آنکارا ۱۶ مرداد گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که با آمریکا بر سر تشکیل یک مرکز مشترک عملیات در ترکیه به منظور هماهنگی امور مربوط ایجاد منطقه امن و اداره آن توافق کرده‌‌ است.

ترکیه چندی قبل با هشدار به آمریکا درباره عدم اطاله روند پاکسازی شمال سوریه از شبه‌نظامیان کُرد، هشدار داده بود که در صورت تداوم انفعال واشنگتن، آنکارا خود منطقه امنی را در شمال سوریه ایجاد می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


سانچز: ایران عامل سرنوشت‌سازی در انتخابات آمریکا بود


سایه یخ‌بندان بر فراز اروپا؛ هشدار زمستان نفس‌گیر با بحران گاز


بازداشت هیأت شورای انتقالی جنوب یمن در عربستان