آتشباری سنگین مرزبانان در مرزهای پاکستان و هند

يکشنبه 7 مهر 1398
23:16
آتشباری سنگین مرزبانان در مرزهای پاکستان و هند آرامش نسبی در مرزهای مشترک پاکستان و هند، یکشنبه شب شکسته شد و تبادل آتش سنگین میان نیروهای مرزی بار دیگر اوضاع این منطقه را متشنج کرده است.

العالم ـ آسیا

رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند: نوار مرزی کشمیر به عنوان خط مرزی تحت کنترل دو کشور شاهد تبادل سنگین آتش از سوی نیروها دو طرف بود.

ارتش پاکستان نیز اعلام کرد: آتشباری مرزبانان هند به بخش‌هایی از منطقه کشمیر پاکستان دو کشته و سه زخمی برجای گذاشت.

براساس این گزارش، نیروهای پاکستانی نیز در اقدامی تلافی‌جویانه، مواضع مرزبانان هندی در آن سوی خط کنترل مرزی را مورد هدف قرار دادند.

به گزارش ایرنا، از سال ۱۹۴۷ که پاکستان به استقلال دست یافت تاکنون، سایه تنش های سیاسی، امنیتب و ناآرامی های مرزی هیچ گاه از فضای روابط دو همسایه کنار نرفته و تاکنون این دو قدرت اتمی جنوب آسیا هنوز نتوانسته اند راهی برای حل تنش هایی که حدود هفت دهه است ادامه دارد، پیدا کنند.
حادثه تروریستی در کشمیر تحت کنترل هند در بهمن‌ماه سال گذشته، نبردهوایی میان دو کشور و تصمیم دهلی‌نو برای لغو امتیاز ویژه منطقه جامو و کشمیر از جمله تنش ها طی ماه‌های اخیر میان پاکستان و هند به شمار می رود.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید