پامپئو هم به پرونده اوکراین اضافه شد

سه شنبه 9 مهر 1398
10:56
پامپئو هم به پرونده اوکراین اضافه شد یک روزنامه مشهور آمریکایی فاش کرده است که وزیر خارجه ایالات متحده در گفتگوی تلفنی جنجالی بین روسای جمهور آمریکا و اوکراین شرکت داشته است.

العالم - آمریکا

روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد: مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در گفتگوی تلفنی بین دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده و ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین مشارکت داشته است.

بر اساس این گزارش، گفتگوی تلفنی ترامپ با رئیس جمهور اوکراین و درخواست رئیس جمهور آمریکا برای تحقیق درباره جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق ایالات متحده و پسرش به جنجال بزرگی تبدیل شده و نمایندگان دموکرات را بر آن داشته است تا تحقیقات برای استیضاح ترامپ را آغاز کنند.

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به وال استریت ژورنال گفته است که پامپئو از مقام های دولت ترامپ بوده که به این گفتگوی تلفنی گوش داده است.

دموکرات های مجلس نمایندگان آمریکا پامپئو را برای ارائه اسناد مربوط به این گفتگوی تلفنی احضار کرده و به وی تا 4 اکتبر فرصت داده اند تا این اسناد را در اختیار نمایندگان قرار دهد.

بر اساس اعلام رسانه های خبری آمریکا، بایدن زمانی که معاون رئیس جمهور ایالات متحده بوده است، تهدید به قطع کمک های آمریکا به اوکراین کرده است، مگر آنکه مقام های کی یف تحقیقات قضایی درباره یک شرکت گازی را که پسر بایدن در هیئت مدیره آن عضویت دارد، لغو کند.

ترامپ به شدت از آغاز تحقیقات برای استیضاح انتقاد کرده و گفته است که هیچ کار اشتیاهی انجام نداده است. ترامپ معتقد است که این گونه اقدامات دموکراتها صرفا با انگیزه های سیاسی است.

دموکراتهای کنگره بر این باورند که اقدامات ترامپ موجب لطمه خوردن امنیت ملی بوده و به شدت روند انتخابات آمریکا را تهدید می کند.

به اعتقاد دموکراتهای کنگره، این اقدام ترامپ به معنای درخواست کمک از یک رهبر خارجی در مسیر انتخابات ریاست جمهوری است و این اقدام مغایر با قانون اساسی آمریکا به شمار می رود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله