جانسون بار دیگر پارلمان انگلیس را تعلیق می‌کند

چهارشنبه 10 مهر 1398
21:51
جانسون بار دیگر پارلمان انگلیس را تعلیق می‌کند
دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد، نخست‌وزیر این کشور از ملکه درخواست می‌کند که از 16 تا 22 مهرماه پارلمان این کشور را تعلیق کند.

العالم - اروپا

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در حالی که کلاف سر در گم برگزیت در این کشور ادامه دارد، قصد دارد بار دیگر پارلمان انگلیس را معلق کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، طبق بیانیه خانه شماره ۱۰ داونینگ استریت (دفتر نخست‌وزیر انگلیس)، بوریس جانسون نخست‌وزیر این کشور در نظر دارد که از ۱۶ تا ۲۲ مهرماه پارلمان این کشور را تعلیق کند.

در بیانیه دفتر نخست‌وزیر انگلیس آمده است که آقای جانسون از ملکه این کشور خواهد خواست که از هشتم تا چهاردهم اکتبر (16 تا 22 مهر) پارلمان انگلیس معلق شود.

درخواست دوباره نخست‌وزیر انگلیس برای تعلیق پارلمان این کشور در شرایطی مطرح می‌شود که او پیش از این علیرغم موفقیت در تعلیق پارلمان، با سد دیوان عالی انگلیس مواجه شده بود.

دوم مهرماه بود که دیوان عالی انگلیس با بیان اینکه اقدام نخست‌وزیر این کشور در تعلیق چند هفته‌ای پارلمان انگلیس، اقدامی غیرقانونی بوده، تعلیق پارلمان را لغو کرد .

«الیزابت دوم» ملکه انگلیس ششم شهریورماه درخواست جانسون برای تعلیق پنج هفته‌ای پارلمان این کشور تا ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) را تأیید کرده بود.

این اقدام، راه را برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون توافق دو طرف درباره برگزیت باز می‌گذاشت چرا که در این صورت قانونگذاران انگلیسی برای تصویب هرگونه مصوبه که دولت جانسون را از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا بازمی‌داشت، زمان کافی نداشتند.

۳۱ اکتبر (۹ آبان ۱۳۹۸) مهلت انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا با و یا بدون توافق فرا خواهد رسید و جانسون تأکید کرده که تا این زمان، کشورش را از اتحادیه اروپا با توافق و یا بدون توافق خارج خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد