انتقام سخت واشنگتن از بروکسل/ آمریکا موعد اعمال تعرفه 7.5 میلیارد دلاری بر اتحادیه اروپا را مشخص کرد

پنج‌شنبه 11 مهر 1398
08:02
انتقام سخت واشنگتن از بروکسل/ آمریکا موعد اعمال تعرفه 7.5 میلیارد دلاری بر اتحادیه اروپا را مشخص کرد آمریکا بامداد پنجشنبه برای انتقام از اتحادیه اروپا به دلیل ارایه یارانه های غیرقانونی به خط هوایی ایرباس، اعلام کرد: اعمال تعرفه بر ۷.۵ میلیارد دلار از کالاهای اروپایی از ۱۸ اکتبر (۲۶ مهرماه) به اجرا در خواهد آمد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش فرانس ۲۴، «رابرت لایتیزر» نماینده ویژه تجاری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرده که ما امیدواریم هر چه زودتر برای حل تنش بوجود آمده مذاکرات با بروکسل آغاز شود، اما دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با تقدیر از این تصمیم آن را "پیروزی بزرگ" برای ایالات متحده خواند.

به گفته لایتیزر، سالهاست که اروپا یارانه های گسترده ای را به خط هوایی ایرباس ارائه می دهد که صدمه شدیدی به صنعت هوافضای آمریکا وارد کرده است.

وی گفته، ما انتظار داریم اتحادیه اروپا با هدف حل این مساله به روشی که به نفع کارگران آمریکایی باشد، با ما وارد مذاکره شود.

به گفته نماینده ویژه تجاری آمریکا، واشنگتن اگرچه با چراغ سبز سازمان تجارت جهانی می تواند تعرفه های ۱۰۰ درصدی بر کالاهای اروپایی اعمال کند اما ایالات متحده اکنون تعرفه ها را محدود کرده است در حالی که واشنگتن این اختیار را دارد که در هر زمان تعرفه ها را افزایش دهد.

به گزارش ایرنا، سازمان تجارت جهانی روز چهارشنبه به واشنگتن برای اعمال تعرفه های سالانه بر کالاهای اروپایی به ارزش هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار، به تلافی حمایت اتحادیه اروپا از شرکت هواپیمایی ایرباس، چراغ سبز نشان داد.

این حکم، بزرگترین پاداش حکمیت در تاریخ تاسیس سازمان تجارت جهانی است و در نزاع ۱۵ ساله دو شرکت هواپیمایی ایرباس و بوئینگ از اهمیت بالایی برخوردار است.

جنجال ایرباس – بوئینگ، یکی از چند موضوع مورد مناقشه آمریکا و اتحادیه اروپاست که از زمان روی کار آمدن ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۷ شدت گرفته است.

ترامپ، تعرفه هایی بر آلومینیوم و فولاد وارداتی از اتحادیه اروپا و متحدان دیگر اعمال کرده و همچنین تهدید به وضع تعرفه بر خودروهای اروپایی کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا و «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا ژوئیه (تیر و مرداد) ۲۰۱۸ (۱۳۹۷) در مورد آتش بس و مذاکرات تجاری توافق کردند، ‌ اما این توافق تاکنون راه به جایی نبرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات عربستان به یمن و تعلیق پروازها در فرودگاه «ابها» عربستان


نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ