دادستانی اوکراین: بایدن و شرکت «بوریسما» احتمالا با 15 پرونده قضایی مرتبط هستند

جمعه 12 مهر 1398
13:31
دادستانی اوکراین: بایدن و شرکت «بوریسما» احتمالا با 15 پرونده قضایی مرتبط هستند دادستانی اوکراین در اقدامی که که به نظر می‌رسد عمل به درخواست دونالد ترامپ است، اعلام کرد که پسر جو بایدن و شرکت بوریسما با 15 پرونده قضایی مرتبط هستند.

العالم- آمریکا

درحالیکه جنجالها در زمینه درخواست دونالد ترامپ از اوکراین برای افشای فعالیتهای اقتصادی و تجاری «هانتر بایدن»، پسر «جو بایدن» در این کشور ادامه دارد، دادستانی اوکراین روز جمعه فاش کرد که بایدن و شرکت نفت و گاز بوریسما احتمالا با 15 پرونده قضایی مرتبط هستند.

شرکت اوکراینی نفت و گاز بوریسما همان شرکتی است که گفته می‌شود با پسر جو بایدن همکاری تجاری دارد و در مرکز اتهامات ترامپ علیه رقیبش جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2020 قرار دارد.

اسپوتنیک در این باره نوشت: جو بایدن پیش از این پذیرفته که مقامات اوکراینی را تهدید کرده که اگر دادستان وقت این کشور را عوض نکنند جلوی اعطای وام یک میلیارد دلاری واشنگتن به کی‌یف را خواهد گرفت.

اما دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته، جو بایدن در زمان معاونت ریاست جمهوری، دولت اوکراین را وادار کرده تا «ویکتور شوکین»، دادستان کل این کشور را به خاطر تحقیق درباره شرکتی که پسرش عضو هیات مدیره آن بوده، اخراج کند.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، دادستانی اوکراین روز جمعه اعلام کرده است پرونده‌های مربوط به شرکتهای مرتبط با هانتر بایدن را مورد بازنگری قرار خواهد داد.

این درحالیست که حزب دموکرات و مخالفان ترامپ تاکید می‌کنند که درخواست ترامپ از «ولودیمیر زلنکسی» برای افشای اقدامات هانتر بایدن غیرقانونی و سوء استفاده از قدرت برای منافع شخصی و انتخاباتی است.

دموکراتها تلاش می‌کنند ترامپ را به دلیل این خواسته‌ها پای میز استیضاح بکشانند.

با این حال ترامپ روز گذشته بار دیگر علنا درخواست خود را مطرح کرد و این بار نه تنها از اوکراین بلکه از چین نیز خواست که درباره اقدامات و فعالیتهای تجاری خانواده بایدن در کشورهایشان توضیح دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد