رئیس سازمان حج و زیارت: اعزام زائران اربعین در آرامش و امنیت کامل صورت می‌گیرد

شنبه 13 مهر 1398
16:55
رئیس سازمان حج و زیارت: اعزام زائران اربعین در آرامش و امنیت کامل صورت می‌گیرد
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به استقبال زائران برای حضوردر حماسه پیاده‌روی اربعین و آمادگی شهرهای زیارتی عراق برای خدمت به زائران گفت: امنیت مسیر زائران اربعین حسینی به صورت کامل از سوی کشور میزبان تأمین شده است.

العالم - ایران / سیاسی

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت نام‌نویسی زائران اربعین حسینی و اعزام آنها به عراق اظهار داشت: خوشبختانه استقبال بسیار مناسبی از نام‌نویسی در سامانه سماح صورت گرفته و تاکنون (امروز شنبه) بیش از ۲ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سازمان حج و زیارت به عنوان متولی بحث زیارت در کشور با تمام توان در کنار ستاد مرکزی اربعین حسینی و سایر کمیته‌های مربوطه به خدمات‌رسانی برای زائران اربعین می‌پردازد، گفت: ثبت‌نام از زائران همچنان با جدیت و استقبال متقاضیان ادامه دارد و اعزام‌ها نیز به تدریج از روزهای گذشته آغاز شده و در ایام پیش رو نیز شتاب بیشتری می‌گیرد.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به برخی ناآرامی‌های روزهای اخیر در بعضی شهرهای عراق گفت: علیرغم مسائلی که در روزهای اخیر در کشور عراق پیش آمده بود، اما خوشبختانه مشکلی در مسیر تداوم عزیمت زائران کشورمان به عتبات عالیات پیش نیامده و اعزام‌ها همانند گذشته از مرزهای زمینی و هوایی انجام می‌گیرد و خللی در مسیر خروج زائران اربعین حسینی نیز از مرزهای زمینی شلمچه، چذابه و مهران وجود ندارد.

رشیدیان با بیان اینکه امنیت مسیر زائران اربعین حسینی به صورت کامل از سوی کشور میزبان تأمین شده است و هیچ مشکلی در اعزام‌ها و طول مسیر وجود ندارد، به فضاسازی رسانه‌های معاند و غربی نسبت به برخی مسائل کشور عراق اشاره و‌ خاطرنشان کرد: این اقدامات تاثیری در میهمان نوازی سالانه مردم غیور و فهیم عراق در برپایی و نمایش شور و شعور حسینی زائران اربعین ندارد.

وی‌افزود: پیش بینی می‌شود که امسال نیز شاهد حضور میلیون‌ها نفر از زائران عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی باشیم و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت نمایشی از وحدت، اقتدار و شور و شعور حسینی و اسلام راستین و حرکت به سمت تمدن بزرگ اسلامی را در راهپیمایی عظیم اربعین در این نمایش همدلی و همراهی در منظر جهانی به منصه ظهور برسانند.

رئیس سازمان حج و زیارت شرایط شهرهای زیارتی کشور میزبان را مهیای خدمت به زائران عزیز اربعین دانست و تصریح کرد: پیش بینی می‌کنیم امسال در ایام اربعین حسینی بالغ بر ۳ میلیون نفر از کشورمان به عراق سفر کنند و آماری بی‌نظیر از حضور زائران اهل بیت (ع) در سال های اخیر به ثبت برسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه در گفتگو با العالم: اگر حمله‌ای به ایران رخ دهد، جغرافیای جنگ را تغییر خواهیم داد/ سپاه آماده یک جنگ طولانی‌مدت است/ از سلاح‌هایی رونمایی خواهیم کرد که دنیا را شگفت‌زده خواهد کرد


ویدئوگرافی | جنگ با رسانه‌ها؛ ترامپ چگونه صدای رسانه‌های آزاد را خفه می‌کند


المشاط: انقلاب یمن برای پایان دادن به قیمومیت و وابستگی خارجی شکل گرفت


عزیمت عراقچی به نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل


قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است


بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران