انصارالله: ادامه توقیف کشتی‌های نفتی یمن نقض توافق سوئد است

يکشنبه 14 مهر 1398
22:11
انصارالله: ادامه توقیف کشتی‌های نفتی یمن نقض توافق سوئد است
سخنگوی جنبش انصارالله یمن با اشاره به توقیف کشتی‌های نفتی این کشور در دریای سرخ اعلام کرد که «اقدام ائتلاف سعودی در توقیف کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی، مغایر با توافق سوئد است».

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن روز یکشنبه تأکید کرد که ادامه توقیف کشتی‌های نفتی یمن توسط ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی، نقض توافقنامه سوئد میان انصارالله و ریاض است.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «المیادین»، عبدالسلام گفت: «ما آماده‌ همکاری برای تعمیر کشتی نفتی "صافر" با وجود مانع‌تراشی‌های ائتلاف سعودی هستیم».

پیشتر «یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن هشدار داده بود که در صورت ادامه توقیف کشتی‌های حامل مشتقات نفتی، بخش خصوصی خدمات پزشکی با فاجعه روبرو خواهد شد و صدها هزار بیمار جان خود را از دست می‌دهند.

عبدالسلام امروز همچنین از دیدارش با سفیر انگلیس در یمن خبر داده و گفت: «در این دیدار طرح رئیس شورای عالی سیاسی یمن درباره توقف مشروط حمله یمنی‌ها به عربستان مورد بررسی قرار گرفت».

وی افزود: «به سفیر انگلیسی گفتم که پیشنهاد [مهدی] المشاط [رئیس شورای عالی انصارالله] با هدف حسن نیت و تاکید بر صلح و ثبات مطرح شده است».

عبدالسلام گفت: «تاکنون پاسخی به این طرح به جزء یک سری اظهارات نامشخص داده نشده است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد