ظریف ترور بیولوژیک تخت‌روانچی را تکذیب کرد

دوشنبه 15 مهر 1398
11:47
ظریف ترور بیولوژیک تخت‌روانچی را تکذیب کرد وزیر امور خارجه ترور بیولوژیک مجید تخت روانچی سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل را تکذیب کرد و گفت: وی در نیویورک تحت عمل جراحی قرار گرفته و در حال حاضر مراحل شیمی درمانی را پشت سرمی‌گذارد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

محمدجواد ظریف روز دوشنبه در توضیح آخرین وضعیت بیماری «مجید تخت‌روانچی» سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل متحد، اظهار داشت: بعد از رفتن آقای تخت‌روانچی به نیویورک بیماری سرطان تشخیص داده شد، وی در ایران از بیماری خود خبر نداشت.

وی افزود: در صورتی که از بیماری ایشان قبل از عزیمت به نیویورک مطلع می‌شدیم، حتما درمان را در ایران شروع می‌کردیم اما در آمریکا بیماری وی تشخیص داده شد. دکتر ایشان نیز تاکید داشتند که فوری باید عمل شود.

وزیر امور خارجه ادامه داد: با توجه به نظر دکتر وی، جراحی در نیویورک انجام گرفت. آقای تخت روانچی در حال حاضر مراحل شیمی درمانی را پشت سر می‌گذارد.

به گزارش خانه ملت، ظریف در پاسخ به سوالی درباره ترور بیولوژیک مجید تخت روانچی در نیویورک، عنوان کرد: موضوع ترور بیولوژیک آقای تخت روانچی را تکذیب می‌کنم، ایشان در حال درمان هستند.

«مجید تخت‌روانچی» سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل متحد در مجمع امسال سازمان ملل، هیات ایرانی را در اجلاس سالانه‌ سازمان ملل به علت بیماری سرطان همراهی نکرد. وی در حال حاضر در بیمارستانی در نیویورک بستری است.

تخت روانچی پیش از این معاونت اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه را برعهده داشت و از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ بشمار می‌آمد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد